zbój Karmelotek, słodki SzczyPiórek i złodziejska Pluskwa

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 12, 2011 18:12 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

Kocuria pisze:
Annazoo pisze:Niezłe, niezłe :)
Ja bym jednak się źle w takich czuła - bo sztywne, bo jak codziennie myc i dokładnie wypłukać a co gorsza szybko wysuszyć przed wyjściem do pracy? No właśnie, pracy :ryk:

ja bez dredów myłam włosy co 3-4 dni w zasadzie po to, żeby się układały sensownie, bo brudne jeszcze wtedy jakoś potwornie nie były... przy dredach myję co tydzień, nie ma problemów, choć faktycznie zajmuje to nieco dłużej, niż szybkie przetarganie szamponem które uskuteczniałam na bezdredowych włosach. schną podobnie długo, syntetyczny włos nie przyjmuje wody tak jak naturalny.

To włosy nie są zdredowane?

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon wrz 12, 2011 18:14 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

Annazoo pisze:To włosy nie są zdredowane?

nie, to jest przyczepione metodą warkoczykową, czyli moje włosy są, żyją i rosną sobie w najlepsze :mrgreen: jak rozplączę, to będę miała normalną czuprynę, tylko dłuższą nieco o te kilka tygodni wzrostu.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon wrz 12, 2011 18:17 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

Kocuria pisze:

nie, to jest przyczepione metodą warkoczykową, czyli moje włosy są, żyją i rosną sobie w najlepsze :mrgreen: jak rozplączę, to będę miała normalną czuprynę, tylko dłuższą nieco o te kilka tygodni wzrostu.

No ale masz powarkoczykowane? Ja bym się czochrała bez przerwy :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon wrz 12, 2011 18:22 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

Annazoo pisze:
Kocuria pisze:

No ale masz powarkoczykowane? Ja bym się czochrała bez przerwy :)

ale mam powarczykowane, dwa pasma warkoczyka to moje włosy, trzecie pasmo to dred (a w zasadzie jego połowa, ale już nie mieszajmy). trochę się czochrałam przez te pierwsze kilka dni, teraz jest ok - skóra się nieco przyzwyczaiła, dredy się ułożyły trochę.

Kocuria

Post » Pon wrz 12, 2011 23:08 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

napuściłam sobie pachnącą brazylijską pomarańczą ciepłą kąpiel. dodałam kryształków, coby dobrze zrobić skórze.
wzięłam świeży tom ukochanej, świetnej książki i kieliszek dobrego wina.
ulokowałam się w wannie.
po czym...

Obrazek

:lol:

Kocuria

Post » Wto wrz 13, 2011 1:00 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

ekshibcjonist, ekshibicjonist Ci wlazł był do łazienki i podgląduje!! uszy owemu widać, o tam, tam!!
prysznicem go! :mrgreen:
KotkaWodna

Post » Wto wrz 13, 2011 10:48 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

KotkaWodna pisze:ekshibcjonist, ekshibicjonist Ci wlazł był do łazienki i podgląduje!! uszy owemu widać, o tam, tam!!
prysznicem go! :mrgreen:

no właśnie chyba nie ekshibicjonist, bo to ja byłam naga, a on w pełnym ubraniu :mrgreen: podglądacz raczej :lol:
a prysznicem wolałam nie - jeszcze w próbie ucieczki wpadłby do wanny zamiast wylądować zgrabnie na jej brzegu... a to ten, któremu się pazurów podciąć nie da :? i tak przeżyłam chwile grozy, gdy się tam ładował :lol:

Kocuria

Post » Wto wrz 13, 2011 15:42 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

[autofacepalm]
chciałam rzec, wojerysta, oczywista ;>
KotkaWodna

Post » Śro wrz 14, 2011 11:46 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

wczoraj popołudniem odrobaczyłam towarzystwo, ku mojej uldze wszystko przeżyło noc. czekamy na dowody kuwetowe.

a magyrato podrzuciła mi na fejsie link, który mnie tak olśnił, że muszę się podzielić, bo pynknę:

http://www.student.ipfw.edu/~osbodr01/hallmarks/hallmark00.html

bezcenne.

Kocuria

Post » Pt wrz 16, 2011 12:16 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

hjuston, mamy robale :strach:

całe dwa.

niech mi ktoś wyklaruje, bo tosza dzisiaj coś kręci - powtórka odrobaczania po 10-14 dniach od pierwszej tabletki w takim wypadku, tak?

Kocuria

Post » Pt wrz 16, 2011 12:21 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

a u nas o tak:

pluskwa, przypominam, nadal do wzięcia :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kocuria

Post » Pt wrz 16, 2011 12:24 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

a piórek znowu szczy po homeopatycznej dawce babycata w urinary :lol:
ja już się tym denerwować nawet nie umiem, po prostu mnie to bawi...

Kocuria

Post » Pt wrz 16, 2011 12:36 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

Ty mu imię zmień.
Na Szczypiórek :mrgreen:
KotkaWodna

Post » Pt wrz 16, 2011 13:06 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

KotkaWodna pisze:Ty mu imię zmień.
Na Szczypiórek :mrgreen:

:ryk:
to by nawet pasowało, bo chudy jak szczypior :lol:

:ryk:

Kocuria

Post » Śro wrz 21, 2011 10:57 Re: Karmel, już nie Truskawkowy: tymczasujemy, panna wydana...

:ryk: :ryk: :ryk:

Camille

Od: Pon sty 24, 2011 0:10

[poprzednia][następna]