to tak jak jashalom pisze:bo już choruję z braku wędrówek.

już mnie bierze ostatnio i młodego też bierze

i wybieramy się w lutym dwa razy w Karkonosze - na dwa przedłużone urlopem weekendy (po 4 dni)
nie możesz na weekend skoczyć sobie w góry?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
to tak jak jashalom pisze:bo już choruję z braku wędrówek.
sunshine pisze: Dokładnie Shalom, w Łodzi nie bardzo widzę gdzie można by poszaleć na rowerze.
sunshine pisze:Gdzie???
Georg-inia pisze:O, Gosiaa u nas była... tyle, że nie dojechała już dalej za naszą chałupęW Arturówku jak dla mnie za dużo ludzi
shalom pisze:A wy gdzie dokładnie jedziecie? W sumie baaaardzo dawno w Karkonoszach nie byłam. Masz jakieś sprawdzone miejsca? gdzieś gdzie da się dojechać nie-autem i jest niedrogo?
Patmol pisze:shalom pisze:A wy gdzie dokładnie jedziecie? W sumie baaaardzo dawno w Karkonoszach nie byłam. Masz jakieś sprawdzone miejsca? gdzieś gdzie da się dojechać nie-autem i jest niedrogo?
młody uwielbiaschronisko pod Łabskim Szczytem . Ono jakieś dwie godziny w górę ze Szklarskiej Poręby. Jak się spieszysz i idziesz szybciej, to i w godzinę można wejść
Tam nie jest drogo i to takie prawdziwe górskie schronisko
![]()
Ja do Szklarskiej jadę po prostu zwykłym autobusem. Wysiadam na dworcu PKS i w góry.
A potem staram się nie schodzić.
Schronisko Samotnia jest przepięknie położone,warto sie tam zatrzymać. I blisko na Śnieżkę.I do skałek.
Bardzo lubię szlak polsko- czeski szczytami.
Fajna jest tez czeska strona, tylko w schroniskach dużo drożej .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 45 gości