Ola przerażona zarazkami
Moderator: Estraven
sunshine pisze:Powoli u Was szpital się robi.
A zdjęcia powalające.
agnieszka1565 pisze:... z racji tego,że jestem samolub, wolę bawic sia sama najchętnie w towarzystwie ewentualnym Dużej, czasami gdy mam nastrój pogonię za piłka lub wędką się pobawię, jak większy krzykacz do mnie zagląda, a tak towarzyszę Dużej jak siedzi przy kompie
...
jednak zdecydowałam się na ciężarówkę, ona przewozi na pace czołg
![]()
tak towarzyszę Dużej
![]()
łaskawie zejdę z dywanu ja sprząta razem z krzykaczami
![]()
a w spaniu to mi nawet kłaki leżące na mnie nie przeszkadzają, bo moim przeznaczeniem jest jedzenie i spanie, w tej kolejności
![]()
Ola opowiada

agnieszka1565 pisze:... zapomniałam napisać, że teraz drugi krzykacz ma kropki, mam nadzieję, że nic nie złapię
...
Ola przerażona zarazkami

AYO pisze:Ola jest piękna![]()
![]()
![]()
Tyle kota do kochania![]()
A w temacie kropek to myśl pozytywnie - twoja córka jak dorośnie nie bedzie drżeć na hasło "ospa" np. w kontekscie ciąży
- wiem cos o drżeniu bo ja ospy nie miałam agnieszka1565 pisze:... z racji tego,że jestem samolub, wolę bawic sia sama najchętnie w towarzystwie ewentualnym Dużej, czasami gdy mam nastrój pogonię za piłka lub wędką się pobawię, jak większy krzykacz do mnie zagląda, a tak towarzyszę Dużej jak siedzi przy kompie
...
jednak zdecydowałam się na ciężarówkę, ona przewozi na pace czołg
![]()
tak towarzyszę Dużej
![]()
łaskawie zejdę z dywanu ja sprząta razem z krzykaczami
![]()
a w spaniu to mi nawet kłaki leżące na mnie nie przeszkadzają, bo moim przeznaczeniem jest jedzenie i spanie, w tej kolejności
![]()
Ola opowiada

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1 i 6 gości