Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Co to było, że miau się popsuło? Danusiu, nie wiem. Starszy nie czuje się źle, tylko młodszy wstał z bólem gardła. Dzwoniłam rano do lekarza, ale nikt nie odbierał. Chyba sobie wolne zrobili... Dobrze, że mam świąteczną pomoc pod ręką. W razie czego będę leciała. Martwię się tylko, żeby do niedzieli się nie rozłożył, bo mamy chrzciny a teściowie wyjechali i nie mam go z kim zostawićByłam z nim na badaniu słuchu dzisiaj. Logopeda przy okazji go zbadała i mówiła, że migdałki powiększone i zaczerwienione
Ale słuch ma w porządku. I wiecie co... jednak jest różnica między specjalistą państwowym i prywatnym. Tam gdzie chodzimy państwowo już 3 lata, Mały nie nauczył się mówić "t". Przy prywatnej lodopedce wystarczyła minut ćwiczeń i "t" samo wyszło... Gdybym tylko miała kasę... Ale chyba się zdecyduję na takie spotkanie z nią chociaż raz w miesiącu.
trawa11 pisze:maciejowa pisze::mrgreen:
a co tak zęby stzreżysz![]()
maciejowa pisze:trawa11 pisze:maciejowa pisze::mrgreen:
a co tak zęby stzreżysz![]()
Suszę
Ciepła pisze:spije kawke do konca i ide spac..
wszystko mnie puszcza i zaczynam mulic..
jutro musze zadzwonic do weta bo nie wiem jak podawac leki przeciwbolowe Pućce..
maciejowa pisze:Ciepła pisze:spije kawke do konca i ide spac..
jutro musze zadzwonic do weta bo nie wiem jak podawac leki przeciwbolowe Pućce..
No nie dziwie się wcale. Ja tez padam jak nerwy mi zaczynają puszczać. Dobrej nocy Asiu!
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Ciepła pisze:spije kawke do konca i ide spac..
No nie dziwie się wcale. Ja tez padam jak nerwy mi zaczynają puszczać. Dobrej nocy Asiu!
Kasia cala noc nie spalam..
rano to mi sie na placz zbieralo,ze nie widzialam drogi prawie..
jeszcze padal deszcz..a moje wycieraczki cos zaszwankowaly
..
kociczka39 pisze:Padłam !!!
maciejowa pisze:kociczka39 pisze:Padłam !!!
Sylwuś kochana, Ty nie padaj tak często bo sobie siniaki na tyłku porobisz![]()
![]()
![]()
Ale ja też padam jak widzę takie fajne pozyA filmik widziałaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, lucjan123 i 28 gości