buehehehehe

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Szykuję obiad a kot wali kasztany do kuwetyCzy wasze też postanawiają się wypróżnić jak szykujecie jedzenie
Mój to robi notorycznie
shira3 pisze:Szykuję obiad a kot wali kasztany do kuwetyCzy wasze też postanawiają się wypróżnić jak szykujecie jedzenie
Mój to robi notorycznie
taizu pisze:shira3 pisze:Szykuję obiad a kot wali kasztany do kuwetyCzy wasze też postanawiają się wypróżnić jak szykujecie jedzenie
Mój to robi notorycznie
Moje kotki zwykły strzelać qpala w porze śniadania. I jak napuszczam sobie wodę do wanny do kąpieliTo dopiero horror, bo kuwety mają w łązience
pomponmama pisze:taizu pisze:Moje kotki zwykły strzelać qpala w porze śniadania. I jak napuszczam sobie wodę do wanny do kąpieliTo dopiero horror, bo kuwety mają w łązience
Łoj! To masz od razu aromaterapię...
taizu pisze:pomponmama pisze:taizu pisze:Moje kotki zwykły strzelać qpala w porze śniadania. I jak napuszczam sobie wodę do wanny do kąpieliTo dopiero horror, bo kuwety mają w łązience
Łoj! To masz od razu aromaterapię...
Nie da się ukryćA gorąca para wodna wzmacnia zapaszek
shira3 pisze:I wiecie co? Mój kot to jednakZeżarł właśnie komara
kinga w. pisze:Przelicz komara na kilogram masy ciała konsumenta... Tobie mogło nie zaszkodzić.
A co powiecie jak Hino walnie klocka w środku nocy, to nie dość że w łazience spływa szkliwo z płytek, to smród jest taki że sie budzę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości