Trójka drombo i ona, pies i nowy mały duży :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 19:26 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

aj tam, aj tam.. :lol:

pies stracił trochę krwi, ja parę papierków z portfela.. na piątek planowana kastracja, a tu się dowiedziałam, że część wyników będzie jutro wieczorem, reszta w piątek... mam nadzieję, że rano :roll: myślałam, że trochę szybciej będą...
waży 45 kg, więc się do pani dopasował 8) żałuję, że panią łatwiej utuczyć niż psa :roll:

koty zrzuciły o 4 nad ranem doniczkę z parapetu... ładna była, już jej nie ma :( nasłuchały się od tż'a :twisted:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Czw kwi 28, 2011 21:17 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

ktoś nas czyta w ogóle, czy piszę do siebie? :twisted:

jutro piesek straci co nieco... biedny kolacji nie dostał, żal mi go.. :roll:

a koty dostały dostawę jedzonka z zooplusa, mocno już wyczekiwaną. aż im maila skleciłam, przykładem moich niezadowolonych klientów :twisted: czegoś się od nich uczę. jak być upierdliwym klientem 8)
Obrazek

catawba

Post » Czw kwi 28, 2011 21:41 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

:ok: za zabieg mocno trzymam.
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Pt kwi 29, 2011 9:02 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Witam! :D

Mnie szybko Zooplus przysłał. Zamówiłam w poniedziałek świąteczny, we wtorek wysłali a w czwartek już paczka była.
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pt kwi 29, 2011 18:37 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

dzięki Beniu ;) Twoje kciuki pomogły - piesek odjajczony już w domu i tylko jest nieszczęśliwy, bo dostał kołnierz wielkości wiadra :lol: w przeciwieństwie do Pokera, który miał wszystko wycięte, Antoś ma zostawione wydmuszki 8) mega giga :twisted:

Madziu, to ja zamówiłam w poniedziałek tydzień przed świętami, w środę wysłali, ale do następnego czwartku rana status był "przekazano dane do systemu", co poprzednio zostało mi wytłumaczone przez Panią z GLS, że niby paczka jest jeszcze u nadawcy 8O
w środę napisałam do zooplusa z pytaniem kiedy zamierzają dostarczyć tę paczkę, a tu następnego dnia już była w doręczeniu. Nie wiem czy oni tak specjalnie ludzi denerwują czy jak.. w marcu jak zamawiałam do Bydgoszczy to cały czas było "przekazane dane do systemu", napisałam do nich, przysłali maila, że przepraszają, paczkę nadali o 6 rano i będzie za 3 dni. Paczka była po 3 godzinach! 8O więc nie wiem jakim cudem.. przeleciała.. :roll:

Koty szczęśliwe, że nowe żarełko przyszło, bo już ostatnio nudno było..
Obrazek

catawba

Post » Sob kwi 30, 2011 19:51 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Wytrzyma :ok: Ja w zeszłym tygodniu szyłam Iwanka i z kołnierza zrezygnowałam. Parę nocy spędził w kagańcu, myślałam, że będzie gorzej, ale nie dłubał przy ranie.
Obrazek

wania71

Post » Sob kwi 30, 2011 20:01 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Na szczęście wraz z pobudką (o 5 :roll: ) zapomniał o dniu wczorajszym i zachowuje się jakby nigdy nic 8) zdjęłam mu kołnierz, ale skoro już to zrobiłam, to musiałam go obserwować.. i tak cały dzień chodzi bez kołnierza. Cały dzień skupiał się na kotach bądź na obgryzaniu kości i wygląda jakby w ogóle nie pamiętał co się stało :D
na spacerkach biega, nie ciągnie nóg, ani ich dziwnie nie stawia, sika jak pies ;) więc wygląda na to, że najgorsze za nami :ok:

Beniu, a co się stało Iwankowi, że go szyłaś? 8O i... chyba nie osobiście? :wink:
Obrazek

catawba

Post » Nie maja 01, 2011 11:06 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Proszę jak wszystko ładnie poszło.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie maja 01, 2011 11:17 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

tak, i całe szczęście! dziś na spacerze na polu spotkałam dalszą sąsiadkę z jej labką. od dawna chciałam je zapoznać ze sobą, ale jakoś ich nie spotykałam. Oj chciały sobie pobiegać, chciały.. ale nie mogłam jeszcze pozwolić Antkowi na gonitwy i zakurzenie rany. aż mi żal go było jak Boni go zachęcała do zabawy, a ja go odciągałam.

koty żyją, grzeją dupki w słońcu przy otwartym oknie :) jak za bardzo przygrzeje, przenoszą się na psie legowisko - jest na tyle duże, że mieści 2-3 koty na raz ;) pies nie ma szans 8)
Obrazek

catawba

Post » Nie maja 01, 2011 12:22 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Chłopaki a takie psie legowisko to wygodne?
Haker bez takich atrakcji

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Nie maja 01, 2011 12:29 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Haker1 pisze:Chłopaki a takie psie legowisko to wygodne?
Haker bez takich atrakcji

wygodne, choć poducha już tak się uklepała, że płaska jest :roll:
ale za to jest duuuże i można się rozciągnąć od pazurków przednich łapek do ogona 8)

Kacper, tym razem nadający z okna
Obrazek

catawba

Post » Nie maja 01, 2011 13:36 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

catawba pisze:Beniu, a co się stało Iwankowi, że go szyłaś? 8O i... chyba nie osobiście? :wink:

No nie, tylko dzielnie asystowałam :wink: Paskudnie rozciął przednią łapę chyba jakimś szkłem, albo drutem, ma tam chyba 8 szwów jeden przy drugim. Był tak upaprany krwią, że w pierwszej chwili nie wiedzieliśmy, gdzie jest zraniony. Ale pojutrze już zdejmujemy szwy. :)
Obrazek

wania71

Post » Nie maja 01, 2011 20:10 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

wania71 pisze:
catawba pisze:Beniu, a co się stało Iwankowi, że go szyłaś? 8O i... chyba nie osobiście? :wink:

No nie, tylko dzielnie asystowałam :wink: Paskudnie rozciął przednią łapę chyba jakimś szkłem, albo drutem, ma tam chyba 8 szwów jeden przy drugim. Był tak upaprany krwią, że w pierwszej chwili nie wiedzieliśmy, gdzie jest zraniony. Ale pojutrze już zdejmujemy szwy. :)

biedny Wania... i dzielna Ty, Beniu. ja bym zeszła.. przy pobieraniu krwi czy zastrzykach, owszem, trzymam kota, ale głowę mam odwróconą :wink: igła to mój wróg, więc szycia sobie w ogóle nie wyobrażam. bardzo nieśmiało oglądam zresztą dzieło wetki u Antośka, sprawdzając czy tam wszystko w porządku. ale mu się tam pusto zrobiło między nóżkami :twisted: jemu to chyba jednak nie przeszkadza.. :mrgreen: jest równie namolny i przytulasty, a jak pomyślę, że już nigdy nie zostawi nas dla baby i będzie jeszcze bardziej nastawiony na nas, to tylko się cieszyć... i dobrze wychować 8)
Obrazek

catawba

Post » Nie maja 01, 2011 20:15 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Już czekam na wieści ze szkolenia :ok:
Obrazek

wania71

Post » Pon maja 02, 2011 8:09 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

no to poczekasz Beniu jeszcze tydzień ;)

zwierzaki nauczyły się wczesnych pobudek i kolejny dzień pobudka była po 5.. na szczęście tż się poświęcił i wstał, nakarmił psa, koty i konie, wypił kawę i gnił ze mną w wyrze, dosypiając do 7:30 ;)
najgorsze jest to, że przy drugiej pobudce wszystkie (koty) udają, że nie jadły i wrzeszczą jakby umierały z głodu :mrgreen:

przyznać się, ilu szczęściarzy ma dziś wolne? 8) ja będę w pracy do wieczora :roll:
Obrazek

catawba

[poprzednia][następna]