Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:Natomiast po przestąpieniu progu domu wraca aniołek, który tuli się do mnie i mruczy głośno.
joluka pisze:no to właśnie sobie wyobraziłam naszego znudzonego, stoickiego Pana Doktora w akcji "Oliwka wczepiona".....![]()
- trzeba było na koniec jeszcze go dobić tekstem "a nie mówiłam........"
![]()
![]()
przyznam, że kiedyś naszego ostrzeżenia odnośnie Majorki na szczęście posłuchał (ale chyba był wcześniej uprzedzony także przez wetki, bo z kolei bał się szylkretowego potwora nawet dotknąć...![]()
)
kalair pisze:Oliwka szylkretka i to wyjaśnia wszystko.![]()
vega013 pisze:kalair pisze:Oliwka szylkretka i to wyjaśnia wszystko.![]()
Zdaniem mojego TŻeta wszystko wyjaśnia fakt, że Oliwunia jest koteczką, którą wykarmiłam własną... butelką. Wychowywałam ją od początku trzeciego tygodnia. No i tak ją wychowałam... Jest uparta, bezczelna, nawet diabła się nie boi i zawsze musi postawić na swoim, bo... ja ją rozbestwiłam.![]()
![]()
vega013 pisze:kalair pisze:Oliwka szylkretka i to wyjaśnia wszystko.![]()
Zdaniem mojego TŻeta wszystko wyjaśnia fakt, że Oliwunia jest koteczką, którą wykarmiłam własną... butelką. Wychowywałam ją od początku trzeciego tygodnia. No i tak ją wychowałam... Jest uparta, bezczelna, nawet diabła się nie boi i zawsze musi postawić na swoim, bo... ja ją rozbestwiłam.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 103 gości