Prawdziwa dama... Prosze o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 18, 2009 15:08

Trawo - może ci podeślę moje na wychowanie co? może od kotów się nauczą :)

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Śro lut 18, 2009 15:09

Tyzma pisze:Trawo - może ci podeślę moje na wychowanie co? może od kotów się nauczą :)

z przyjemnoscią przyjmę każda ilość rozrabiaków :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lut 18, 2009 15:11

[quote="kinga w."]Trawa, masz wybrakowane koty. Wymień na wersje ulepszone bo katastrofa.

:lol: :lol: :lol: :lol:
żeby to takie proste bylo :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lut 18, 2009 15:16

kinga w. pisze:Witajcie Kretki!
Kalair... w czym coś nowego?

W ofercie. :wink: Jakoś nie mogę Cię znaleźć! :lol:

Prawdziwy kot w nocy nie śpi!
Kretki Przekonane!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 18, 2009 15:24

Pytasz o Allegro? Po użytkowniku znajdziesz. Coś tam wisi. Arnika_i_kocur. Dla nas z nowych i ważnych spraw to jutro PTYŚ!
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro lut 18, 2009 15:33

kinga w. pisze:Pytasz o Allegro? Po użytkowniku znajdziesz. Coś tam wisi. Arnika_i_kocur. Dla nas z nowych i ważnych spraw to jutro PTYŚ!

Dzięki!
To już jutro?! 8O WOW! Wielki dzionek przed wami!
Strasznie jestem ciekawa,jak to będzie! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 18, 2009 15:51

kalair pisze:
kinga w. pisze:Pytasz o Allegro? Po użytkowniku znajdziesz. Coś tam wisi. Arnika_i_kocur. Dla nas z nowych i ważnych spraw to jutro PTYŚ!

Dzięki!

Kurcze! Mam tylko nadzieję że nie będzie wojny - reszta załatwiona. Nowa kuweta jedzie (żeby były dwie), duży, wygodny drapak... Zanim wystartuję z sezonem w Krakowie kupię większe miseczki. Zabawki są...
Kurde! Jak przed urodzeniem dziecka! Kompletna świropatia!
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 18, 2009 15:57

kinga w. pisze:
kalair pisze:

Dzięki!

Kurcze! Mam tylko nadzieję że nie będzie wojny - reszta załatwiona. Nowa kuweta jedzie (żeby były dwie), duży, wygodny drapak... Zanim wystartuję z sezonem w Krakowie kupię większe miseczki. Zabawki są...

Kinguś,nie będzie!!! Może posyczą...TRZYMAM KCIUKI!!
IDĘ PO LODY! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 18, 2009 16:00

kalair pisze:
kinga w. pisze:
kalair pisze:

Dzięki!

Kinguś,nie będzie!!! Może posyczą...TRZYMAM KCIUKI!!
IDĘ PO LODY! :lol: :lol:

Drażnisz!! :evil: Człowiekowi na diecie o lodach... Ja tu właśnie wp... obrany ze skóry głąb brokuła i wmawiam sobie ze człowiek to przecież z natury roślinożerca... Jestem mało sugestywna chyba bo sama w to nie mogę uwierzyć...
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 18, 2009 16:19

A z czym jesz ten brokuł. Ja lubię z sosem musztardowym. Sos to może za dużo powiedziane, ale daje łyżkę musztardy, trochę oliwy z oliwek mieszam i polewam brokuła.

Tak sobie myślę,że jeżeli potfory nie chcą puszek a dajesz im kurczaka, wołowinkę itp. to może spróbuj z suchym, bardzo dobre suche to Acana, ostatnio niestety Kanadyjczycy ceny podnieśli. A ponieważ Kłaku jeszcze dzieciak można też spróbować Orijena - to jest karma zarówno dla juniorów jaki seniorów. Przestawić koteczki, że dostają przez Ciebie przygotowane mięsko i suche odstępne cały czas. Orijen nie wszystkim kotom smakuje, ale ma rewelacyjny skład. Poczytaj. Przy większej ilości kotów opłaca się kupować Bozitę - większy karton i kawałki mięsa, ryby w galaretce.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro lut 18, 2009 16:37

Na razie wrąbałam surowego głąba z brokuła... Samego brokuła wrąbię bez niczego. tak jest najlepiej, choc marzy mi się tarta bułeczka...
Jeśli chodzi o suchą karmę to potwory żrą jak leci - suche lubią i jak im braknie na misce same zabezpieczaja sobie ciągłość dostaw wybebeszając torbę. Musze popatrzeć po necie za tymi co podajesz... Masz kupę doświadczenia, jak widzę. :!:
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 18, 2009 16:45

Kupę doświadczenia to nie, ale moje dziewczyny - córki są z gatunku jak coś robię to perfekcyjnie, szczególnie Gosia (też mam koty) przeanalizuje wszystko, skład itp, a że się tym teraz zawodowo zajmuje to mi dużo mówi i podpowiada.
Moje koty to dwa różne charaktery i wymagania żywieniowe.
Pysia je wszystko - ale z racji niepełnosprawność (została jako mały kociak znaleziona z wbitym prętem i mam problemy z tylnymi łapkami, nie skacze i się co chwile wywraca) jest obecnie na karmie hill'sa j/d dla kotów z problemami ze stawami. Haker mimo, że odkarmiony przez nas nie akceptuje większości jedzonko, według niego to najlepsze są jarzyny z rosołu i serek homogenizowany. Suchego je bardzo mało, ale jak już je to tylko RC, po innym pawikuje. Royal Canin ma male chrupki więc połykane w całości są trawione.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro lut 18, 2009 16:51

Próbowałam moim sierściuchom przejść przez rozum jak czegoś nie chciały jeść, ale nie wyszło - potrafią dobę nie jeść, a nie ruszą, więc po prostu zdecydowałam że będą dostawały to co zechcą (z łaski swojej) wtrząchnąć. Ponieważ zlały totalnie puszkę którą dotąd jadały, szukam innej, lepszej wersji mokrej karmy i tu dzięki za podpowiedzi.
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 18, 2009 16:54

Wet mówi, że w dobrze zbilansowanym suchym jest wsio i w zasadzie koty nie muszą jeść mokrego - oczywiście nie że nie powinny ale że NIE MUSZĄ :D Jeżeli chodzi o suche Glaki i Dusia jedzą również Acanę? nie wiem czy dobrze piszę, hillsa. RC i purinę. Tak zamiennie ale preferują hillsa.
A ty kinga nie podawaj jakichś tam haseł tylko linka na allegro wklej tak prościej i szybciej :P a dla mnie wygodniej.
Tym bardziej, że poniekąd jesteśmy po fachu :)
Glaki drzemie obolały Dusia go pilnuje jak mamusia a ja mam chwilę wolnego

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Śro lut 18, 2009 16:58

To jeszcze trzeba umiec wkleic tego linka. :oops: Po fachu? Co dłubiesz?
Obrazek

kinga w.

[poprzednia][następna]