Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tyzma pisze:Trawo - może ci podeślę moje na wychowanie co? może od kotów się nauczą
kinga w. pisze:Witajcie Kretki!
Kalair... w czym coś nowego?
kinga w. pisze:Pytasz o Allegro? Po użytkowniku znajdziesz. Coś tam wisi. Arnika_i_kocur. Dla nas z nowych i ważnych spraw to jutro PTYŚ!
kalair pisze:kinga w. pisze:Pytasz o Allegro? Po użytkowniku znajdziesz. Coś tam wisi. Arnika_i_kocur. Dla nas z nowych i ważnych spraw to jutro PTYŚ!
Dzięki!
To już jutro?!WOW! Wielki dzionek przed wami!
Strasznie jestem ciekawa,jak to będzie!
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Pytasz o Allegro? Po użytkowniku znajdziesz. Coś tam wisi. Arnika_i_kocur. Dla nas z nowych i ważnych spraw to jutro PTYŚ!
Dzięki!
Kurcze! Mam tylko nadzieję że nie będzie wojny - reszta załatwiona. Nowa kuweta jedzie (żeby były dwie), duży, wygodny drapak... Zanim wystartuję z sezonem w Krakowie kupię większe miseczki. Zabawki są...
Kurde! Jak przed urodzeniem dziecka! Kompletna świropatia!
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Pytasz o Allegro? Po użytkowniku znajdziesz. Coś tam wisi. Arnika_i_kocur. Dla nas z nowych i ważnych spraw to jutro PTYŚ!
Dzięki!
Kurcze! Mam tylko nadzieję że nie będzie wojny - reszta załatwiona. Nowa kuweta jedzie (żeby były dwie), duży, wygodny drapak... Zanim wystartuję z sezonem w Krakowie kupię większe miseczki. Zabawki są...
Kurde! Jak przed urodzeniem dziecka! Kompletna świropatia!
Kinguś,nie będzie!!! Może posyczą...TRZYMAM KCIUKI!!
IDĘ PO LODY!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 93 gości