Jafka wczoraj pogoniła Pysię

Sprzątałyśmy u niej w pokoju - wysypała prawie cały żwirek z kuwety - a ona w tym czasie była na salonach. Nagle słyszymy jej bojowy okrzyk biegniemy, patrzymy, a ona goni Pysię

Moderator: Estraven
maggia pisze:Witam!![]()
Haniu my się nie kłócimy. Tylko Marci na gołą doopke wleje na spotkaniu.![]()
MarciaMuuu pisze:maggia pisze:Witam!![]()
Tak cos czuję, że w połowie listopada sie chyba rozchoruję. Juz mnie coś bierze![]()
Hannah12 pisze:Hej,
Jafka wczoraj pogoniła Pysię![]()
Sprzątałyśmy u niej w pokoju - wysypała prawie cały żwirek z kuwety - a ona w tym czasie była na salonach. Nagle słyszymy jej bojowy okrzyk biegniemy, patrzymy, a ona goni Pysię
maggia pisze:MarciaMuuu pisze:maggia pisze:Witam!![]()
Tak cos czuję, że w połowie listopada sie chyba rozchoruję. Juz mnie coś bierze![]()
Niech Cię nic nie bierze. Ja Cię wezme.![]()
Hannah12 pisze:maggia pisze:MarciaMuuu pisze:maggia pisze:Witam!![]()
Czy mamy uszykować błotko na spotkanie.
Marcia Ty sie choroba nie wykręcaj. Zorro z Meksykańskiej Cię wybroni![]()
Ale mam frekwencję na zajęciach, jak zobaczyłam rano co za oknem, to od razu wiedziałam, że mam szanse na siedzenie w pustej sali.
Dorota pisze:Hannah12 pisze:maggia pisze:MarciaMuuu pisze:maggia pisze:Witam!![]()
Czy mamy uszykować błotko na spotkanie.
Marcia Ty sie choroba nie wykręcaj. Zorro z Meksykańskiej Cię wybroni![]()
Ale mam frekwencję na zajęciach, jak zobaczyłam rano co za oknem, to od razu wiedziałam, że mam szanse na siedzenie w pustej sali.
I na miau
Avian pisze:Mokre bry![]()
U nas dziś wściekły Rych porozstawiał nas wszystkich po kątach ... bo tabletka była niedobra![]()
Gagat z ukrycia
Hannah12 pisze:Avian pisze:Mokre bry![]()
U nas dziś wściekły Rych porozstawiał nas wszystkich po kątach ... bo tabletka była niedobra![]()
Gagat z ukrycia
Gagat wcale, a wcale nie dziwię się Rychowi.
Rychu ja też nie lubię tabletek. Fajnie się nimi pluje.I uwielbiam przy tym tą zabawę w gonito, nigdy mnie złapać nie mogą. Haker
annette88 pisze:Dzień dobryostra ta Jafka, żeby Pyśkę gonić to już pastwienie się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 904 gości