Dodam tylko, że na pierwszym zdjęciu uwiecznione jest, jak Baksiu sam się zawinął w koc

Dzisiaj byłam u weta z Ginusiem, bo infekcja gardła, która w zeszłym tygodniu dopadła Baksia, przeszła na Gina

Dobrze, że nie mam więcej zwierzaków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:Muszę was podglądać.. Macie takie fantastyczne fotki
anna09 pisze:annette88 pisze:Muszę was podglądać.. Macie takie fantastyczne fotki
Łatwiej będzie nas podglądać wiosną, kiedy będziemy spędzać czas na balkonie
annette88 pisze:anna09 pisze:annette88 pisze:Muszę was podglądać.. Macie takie fantastyczne fotki
Zazdroszczę wam balkonu.. My na poddaszu nie mamya szkoda, bo mała lubi być na świeżym powietrzu
anna09 pisze:annette88 pisze:anna09 pisze:annette88 pisze:Muszę was podglądać.. Macie takie fantastyczne fotki
Zazdroszczę wam balkonu.. My na poddaszu nie mamya szkoda, bo mała lubi być na świeżym powietrzu
Jak się zrobi ciepło zapraszamy do nas - my wypijemy kawę, a dziecipobawią się na balkonie
anna09 pisze:U mnie Baks może nie być bardzo zadowolony, ale Gin kocha wszystkichMoże taka piękna Panna zauroczy ich obu
kasia86 pisze:Koteczki jak zawsze piękni i przystojni.![]()
Ginuś to tak jak mój Mieciu, też kocha wszystkich, ale oprócz jednej osoby.![]()
Pozdrawiamy serdecznie całą naszą gromadką.
BarbAnn pisze:kasia86 pisze:Koteczki jak zawsze piękni i przystojni.![]()
Ginuś to tak jak mój Mieciu, też kocha wszystkich, ale oprócz jednej osoby.![]()
Pozdrawiamy serdecznie całą naszą gromadką.
To moze miecia wpiszesz do BEZ?
kasia86 pisze:Co słychać u Ginusia i Baksia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 17 gości