SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY - KOTełkowa Drużyna

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 10, 2010 16:39 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Obrazek

Przecie temu kotowi to niewygodnie jest ;) pewnie nie ma zapewnionej miękkiej podusi i tak się biedak musi męczyć :ryk:

A Bazyl trochę lepiej ale nie rewelacyjne - mam nadzieję na poprawę :)

realka

Od: Pon kwi 25, 2005 19:35

Post » Nie sty 10, 2010 16:51 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

realka pisze:Obrazek

Przecie temu kotowi to niewygodnie jest ;) pewnie nie ma zapewnionej miękkiej podusi i tak się biedak musi męczyć :ryk:

A Bazyl trochę lepiej ale nie rewelacyjne - mam nadzieję na poprawę :)

A myslisz, że na tym karniszu jest mu wygodniej? 8) Obrazek.....on poprostu tak lubi :D No dobra ,przyznam sie, że za kare musi tak siedzieć :evil:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie sty 10, 2010 17:07 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Na karniszu ma podparcie w miarę równomierne ;)
a na stołku - cały brzusio zwisa 8O

realka

Post » Nie sty 10, 2010 21:53 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Protest składam!
Gdzie Teodorek oraz Julek mój kochany?
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie sty 10, 2010 21:55 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

A ja dziś zamiast kotów pokaże jak wywinęłam orła :wink:

...Obrazek

Iweta

Post » Nie sty 10, 2010 22:18 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Afatima pisze:Protest składam!
Gdzie Teodorek oraz Julek mój kochany?

Prosze bardzo wedle życzenia :D

Juluś, zwany Foczką :D

Obrazek...Obrazek....Obrazek

...oraz Teodorek :D

Obrazek....Obrazek

Iweta

Post » Wto sty 12, 2010 0:05 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Przedziałek mu się na brzusiu zrobił :ryk: dwa cuda po prostu. A Teodorek dalej na mojej tapecie... to rekord chyba :D
Obrazek

Afatima

Post » Wto sty 12, 2010 8:08 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

He he
ale jaki równiutki ;)
A jak myszki znoszą tą ciężką zimę?

realka

Post » Czw sty 21, 2010 14:23 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Witam
Dziekuję za instrukcję wklejania zdjęć :)
Dawno nie pisałam ale to z braku czasu. Nasz Igy dalej rośnie i nie mamy z nim żadnego problemu.Widziałam że Bazylek tez niczego sobie i jest śliczny widać ze brat, te ogony mówią same za siebie.Wklejam parę nowych zdjęć.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Igusia już u nas w domku! :D A raczej Ignaś! :roll:

Jaworznianie

Od: Wto sie 25, 2009 19:27

Post » Czw sty 21, 2010 23:01 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

To wiewiórowe ogony wetknęliście im w dupki! :ryk: Faktycznie, niesamowie miotełki, pokrewieństwo golym okiem widać :D
Obrazek

Afatima

Post » Sob sty 23, 2010 23:01 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Przepraszam, ale nie myslałam, ze tyle sie dzieje na moim wątku :oops:
Od kilku dni nie przychodziły powiadomienia a ja nie wchodziłam, przekonana, że i tak nikt nie napisze :roll: a tu taka niespodzianka :D

Realko, myszki bywaja ale najczęściej w nocy, sa jednak bardziej płochliwe i nie moge zrobić zdjęcia. Ostatnio jedna bawiła sie ze mna "w kotka i myszkę" stała sobie w rogu okna i z szyderczym uśmieszkiem patrzyła na mnie i Zdziśke, wręcz miałam wrażenie, ze podpiera się łapkami pod brodę i naigrywa ze mnie :evil: a ja uzbrojona w aparat chciałam jej zrobic zdjecie ale szelma jedna jak tylko podnosiłam aparat chowała się, a zupełnie nie reagowała jak Zdziśka próbowała ją "złowić" biegając w tą i z powrotem, taka złosliwa była :evil: Jedzenie jednak znika, więc w końcu ją "upoluje" :mrgreen: , moze jak zrobi sie cieplej?

Jaworznianie, serdecznie dziekuję za zdjecia, rzeczywiscie chłopaki sa tak samo "porośnięci" futrem, a ogony to maja tak imponujące, że niejedna wiewiórka mogłaby im pozazdrościć :D Igy jest bardzo pieknym kotem, zresztą tak samo jak Bazylek, sama się sobie dziwie, że miałam siłe wyadoptować je :roll: Mysle, że jakby zostały jeszcze troszke dłużej miałabym 14 kotów na stanie :mrgreen: Jak ja mogłam wydac takie slicznoty :?:

Mam nadzieje, że nie każecie czekać nam za długo na nowe zdjęcia :wink:
Pozdrawiam :D

Iweta

Post » Pon sty 25, 2010 10:40 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Coraz piękniejsze kotecki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto sty 26, 2010 17:03 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

amyszka pisze:Coraz piękniejsze kotecki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D

Śliczności :1luvu:

Chciałam Wam przedstawić Balbine. Balbina mieszka w szkole, do której chodzi mój syn. Ciagle zapominałam wziąć aparat aby zrobić jej zdjęcie, a muszę Wam powiedzieć, ze jestem pełna podziwu dla całej szkoły za to, że ta urocza koteczka zamieszkuje w niej już...10 lat !! :ok:
Nie jest to szkoła, do której chodzą malutkie ,grzeczne dzieci lecz Zespól Szkól Mechanicznych , gdzie 80% to faceci w różnym wieku, ponieważ jest też "wieczorówka" i gimnazjum dla dorosłych.
Nikt nigdy nie zrobił kotce krzywdy. Ponieważ mam pewne obowiązki związane ze szkołą jestem co jakiś czas obecna w niej i za każdym razem ogarnia mnie wesołość, gdy wchodzę do sekretariatu a Balbina śpi na krześle pani sekretarki, która siedzi na skraweczku krzesła żeby Balbinki nie obudzić :lol: To samo jest gdy śpi w gabinecie pani dyrektor, bo Balbina to taki koci dyrektor :wink:
Dziś wyjatkowo Balbina siedziała na stołku, po drugiej stronie biurka pani dyrektor a ja miałam aparat, więc zrobiłam jej zdjęcie, żeby przedstawić rezydentke szkoły w Bielsku-Białej :ok:

Obrazek...Obrazek
Ostatnio edytowano Wto lut 02, 2010 19:06 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz

Iweta

Post » Śro sty 27, 2010 7:59 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Witam Iwetkowe koty w mroźny poranek :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sty 27, 2010 11:07 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Iweta pisze:
Obrazek...Obrazek

Śliczna buraska :1luvu: i mocno wyedukowana :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

[poprzednia][następna]