Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pibon pisze:Jadlam wlasnie obiadokolacje. Freddy przyszedl i zaczal sie interesowac moim talerzem. Mysle sobie - i tak nic mu nie podpasuje. Odwrocilam sie na chwile a on w tym czasie juz jedna lapka w talerzu stanal
Anna2016 pisze:Miau, przepraszam za Dużą, ona dziś od rana na nogach w pracy, teraz też jeszcze z pracy pisze, zmęczona bardzo bardzo, na szczęście ma urlop na poniedziałek i wtorek.
Pamiętała o moim obiadku,wyrwała sie na godzinę z pracy żeby dać mi jeść i pić, cały nefroactiv na dziś już zjadłam,
Miau Przyjaciele![]()
![]()
Łaciatka
Anna2016 pisze:Miau, przepraszam za Dużą, ona dziś od rana na nogach w pracy, teraz też jeszcze z pracy pisze, zmęczona bardzo bardzo, na szczęście ma urlop na poniedziałek i wtorek.
Pamiętała o moim obiadku,wyrwała sie na godzinę z pracy żeby dać mi jeść i pić, cały nefroactiv na dziś już zjadłam,
Miau Przyjaciele![]()
![]()
Łaciatka
Anna2016 pisze:Miau, dziękuję Ciociu indianeczko, madrugada, jolu, CiociuBabciu, mir.ka
Rano znów podwórko zasypane biało....Zjadłam lekarstwo ale mięsko tak-sobie, duża zostawila mi na styropianwej tacce i poszła do pracy....![]()
wróci około południa, z obiadkiem
Co za okropna pogoda, pełno śniegu i zimno w łapki
Mizianki
Łacia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 798 gości