Tata Drops.
Moderator: Estraven
ewkkrem pisze:Wiesz, ja tak myślę czy u Maćka nie będzie podobnie. On miał wg weta "młodzieńcze zapalenie dziąseł" ale to trwa już trzeci rok
.
milva b pisze:Dobranoc, Lukierku!ewkkrem pisze:Wiesz, ja tak myślę czy u Maćka nie będzie podobnie. On miał wg weta "młodzieńcze zapalenie dziąseł" ale to trwa już trzeci rok
.
Młodzieńcze zapalenie nigdy nie trwa tak długo. Jeśli stan zapalny się utrzymuje, trzeba by poszukać dobrego dentysty, by się temu przyjrzał.
Czy FORL, czy plazmocytarne, nie ma znaczenia, i tak zęby zapewne trzeba usunąć.
Ja mam dwie kotki, które miały rwane zęby w wieku 3 lat. Była to dla nich wielka ulga. Na stan zapalny nie pomagało nic. Po usunięciu mamy spokój, paszcza idealna. Zostały tylko kły bo są zdrowe.
ewkkrem pisze:Milva b dziękuję, choć potwierdzasz moją "diagnozę". Najsmutniejsze jest to, że w moim mieście nie ma żadnego stomatologa. Ani dobrego, ani złego, żadnego
. Tzn. niby są ale specjalizacji w tym kierunku nie mają, ani opinii dobrych.
![]()
Żeby nie było tak grobowo to ... my poszukamy a Tośka już ma i nie wiem kto szczęśliwszy

ewkkrem pisze:Byłabym szczęśliwa mogąc skorzystać z Twojego polecenia tylko logistyka mnie powala.
Poznań ode mnie to 200 km.

czy domek już się na chłopaków zdecydował, kiedy to miałaś robić tę wizytę PA Bastet? 
chociaż chłopaków bardzo będzie brakować

SabaS pisze:Lukierku przysiadłeś sobie ogonek i chyba się odczepiłale spojrzenie masz zabójcze
czy domek już się na chłopaków zdecydował, kiedy to miałaś robić tę wizytę PA Bastet?
Nieustające kciuki za Tosiaczka
edit: już doczytałam, że w niedzielęTo za wizytę
![]()
chociaż chłopaków bardzo będzie brakować
![]()
Świetnie to zauważyłaś!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości