kochamy przeciez Moderator: Estraven
kochamy przeciez MB&Ofelia pisze:Mania. No oczywistne że cię lubię! Przysłała cię do nas moja koleszanku Ineczka co potuptała za Tęczowego Mosta i przysłała cię cobyśmy się nie martwiali i mieli nową koleszanku. No więc jak bym mogła cię nie lubiać? No i masz takowy milutki pyś...
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. No oczywistne że cię lubię! Przysłała cię do nas moja koleszanku Ineczka co potuptała za Tęczowego Mosta i przysłała cię cobyśmy się nie martwiali i mieli nową koleszanku. No więc jak bym mogła cię nie lubiać? No i masz takowy milutki pyś...
Książniczka Ofelja
Ojejku, Ofelku...
PixieDixie pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kochamy przeciez

isiaja pisze:Nawet bardzo Maniusiu![]()

MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. No oczywistne że cię lubię! Przysłała cię do nas moja koleszanku Ineczka co potuptała za Tęczowego Mosta i przysłała cię cobyśmy się nie martwiali i mieli nową koleszanku. No więc jak bym mogła cię nie lubiać? No i masz takowy milutki pyś...
Książniczka Ofelja
Ojejku, Ofelku...
Lizu lizu lizu po uszku
mir.ka pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

klaudiafj pisze:Ciekawe kiedy Manislawa dostanie upominek? Moze musi odebrac osobiscie

Dyktatura pisze:Manisławo, skąd takie pytanie?
Przecież to pytanie retoryczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości