Ciśnienie?
Moderator: Estraven
Moli25 pisze:Aia pisze:PixieDixie pisze:Wow brzmi spoko ja pamietam fale coś co sie robiło w głębokim oleju takie Ala chrupki (przed usmazenirm było twarde jak kamień) i miało kształt takiego prostokąta w kratkę ... to było dobre i świetnie wchodziło
To swojego czasu pokazywała Klaudia i z kolei mi jest zupełnie obce
O to juz wiem co bedzie w menu na kolejne miau spotkanie![]()
Chrupki z oleju, andruty, oranżada w proszku (znajdę) szyszki, i skórki (tez znajdę)
PixieDixie pisze:Ja dziś miałam tak niskie ciśnienie ze prawie zeszłam w kuchni miałam dwa podejścia i oba kończyły sie przy szafkach na podłodze ... dopiero krówka i dwa espresso mnie postawiły na nogi
Wysłane z Tapatalk
Koty sa jak chipsy na jednym nigdy sie nie kończy
Moli25 pisze:MaryLux pisze:I dżemy w tubkach.
nie znam
Aia pisze:Moli25 pisze:Aia pisze:PixieDixie pisze:Wow brzmi spoko ja pamietam fale coś co sie robiło w głębokim oleju takie Ala chrupki (przed usmazenirm było twarde jak kamień) i miało kształt takiego prostokąta w kratkę ... to było dobre i świetnie wchodziło
To swojego czasu pokazywała Klaudia i z kolei mi jest zupełnie obce
O to juz wiem co bedzie w menu na kolejne miau spotkanie![]()
Chrupki z oleju, andruty, oranżada w proszku (znajdę) szyszki, i skórki (tez znajdę)
i draże kokosowe

Aia pisze:U mnie nie było/nie jadało się szyszek, tylko obwarzanki. Największym rarytasem były, coś czego prawdopodobnie nie znacie, "pańskie skórki" sprzedawane tylko na święto zmarłych pod cmentarzami![]()
Dżemu w tubce nie kojarzę.
Moli25 pisze:PixieDixie pisze:Wow brzmi spoko ja pamietam fale coś co sie robiło w głębokim oleju takie Ala chrupki (przed usmazenirm było twarde jak kamień) i miało kształt takiego prostokąta w kratkę ... to było dobre i świetnie wchodziło
Wysłane z Tapatalk
Wiemmmmm!!!!
Zaraz sobie przypomnę!!!!!
Tymczasem dziewczyny jeszcze gorące, marchewkowe z żurawina i rodzynkami![]()
Janka krój jabłkowo czekoladowe, Asia parzy herbatę a Marysia opowiada historie
Kto jeszcze tu jest z towarzystwa?
PixieDixie pisze:Ja do wro spoko dojadę ... nawet pociągiem ... Ino kiedy ;p
Wysłane z Tapatalk

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 55 gości