barbarados pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ofelka już lepiej, antybiotyk odstawiony, je tylko kurczaczka. Dom ogarnięty w... 1/4 (wariant optymistyczny).
Wyśpij się, Ewciu i odpocznij. Już za chwileczkę wolne i święta!
MB&Ofelia pisze:Fajnie że już masz prezenty. Ja póki co mam jeden prezent dla pannic i tyleMoże dam radę dzisiaj dowlec się do empiku i rossmana po pozostałe rzeczy (wiem co chcę kupić tyle że nie mam czasu kupić).
Mam nadzieję że dobre spanie zostanie z tobą na dłużej - człowiek wyspany zupełnie inaczej się czuje i inaczej egzystuje (pisze to zombie po drugiej nocy przerywanej sprawdzaniem stanu zdrowia kota).
Za krew i wampirki![]()
Ewa L. pisze: Poszłam spać o 3 a obudziłam się o 10,25 i ani razy się w nocy nie budziłam.To u mnie naprawdę wielki sukces.
MB&Ofelia pisze:Ja tacie chcę kupić trymer - taki do włosów w uszach, wiem że swego czasu był w Stokrotce, ale jak doczłapałam to już go nie było. Jak nie znajdę gdzie indziej, to kupię coś innego. Mama zawsze jest zadowolona z tuszu do rzęs, do tego dostanie jedną książkę która powinna ją zaciekawić. A pannice dostaną pastę serową i wędkę (ta zostanie u rodziców, bo stara wędka którą kiedyś tam zawiozłam i zostawiłam połamała się i nie mam czym wybawiać koty).
Tak więć prezenty przemyślane, pozostaje tylko je kupić
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze: Poszłam spać o 3 a obudziłam się o 10,25 i ani razy się w nocy nie budziłam.To u mnie naprawdę wielki sukces.
Jakiej nocy, to było nad ranem i w dzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 97 gości