Ja utknęłam na Mankellu, nie z własnej woli. Utknęłam, w sensie. Bo autor ma dobre pióro, fabuła wciąga, że bym całą noc przesiedziała, ale nie mam siły ani czasu Dziś piątek, trzymam już kciuki

Moderator: Estraven
Ja utknęłam na Mankellu, nie z własnej woli. Utknęłam, w sensie. Bo autor ma dobre pióro, fabuła wciąga, że bym całą noc przesiedziała, ale nie mam siły ani czasu

Aia pisze:Przeczytałam opis książki i nie powiem interesująca. Choć wydaje mi się niezbyt łatwą lekturą. Powiesz, jak ją skończysz
Aia pisze:Myślę też intensywnie nad wciągnięciem na listę "do kupienia" Kindle'a. Mizernej postury i siły ze mnie człowiek i tachanie takich tomiszczy, jakie lubię czytać, dość mocno odczuwam... jednak to Książki! Nie wyobrażam sobie pójść do łóżka z czytnikiem
PixieDixie pisze:(...) Zlitowal sie nademna stwierdzil ze nie, wystarczy mu Marvel.... ktory przychodiz juz co miesiac od chyba 3,5 roku. Tak patrze kiedy to sie skonczy ale konca nie widac.
Aia pisze:A jak ze smarowaniem, poszło?
Aia pisze:I można poszukać czy na forum był wątek o opiece nad nieufnym i strachliwym kotem, może będą jakieś odkrywcze wskazówki

Użytkownicy przeglądający ten dział: izka53, Majestic-12 [Bot] i 16 gości