Zuzia i Pola po raz 35

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2016 11:35 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Moli25 pisze:ja właśnie wtedy spać nie mogę :evil: najchętniej pogoniłabym ją gdzie pieprz rośnie w te dni... a tak poza tym to gdzie rośnie pieprz :smokin:
jak już tak myślimy o sobie, to ostatnio dowiedziałam się ze w łodzi jest jedna z restauracji w której pracuje i od razu wspomniałaś mi się Ty Ewa :mrgreen:

Pieprz rośnie pewnie koło wanilii. :mrgreen: Pamiętacie ten program Dzikowskiej i Halika - Pieprz i Wanilia ? :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob mar 19, 2016 11:36 Re: Zuzia i Pola po raz 35

MaryLux pisze::piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Cześć Maryś ! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 19, 2016 11:44 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Witam wszystkich! :D
Dziś sobota i na szczęście mój ostatni dzień pracy. Pogoda w miarę , w miarę - dość ciepło i pogodnie. Tak nam się dzisiaj dobrze spało wszystkim trzem że po 9 obudziła mnie dopiero telefonem koleżanka.Pogadać sobie chciała. No i musiałyśmy wstać. Dziewczynki dostały śniadanko. Z Zuzią nie było problemu bo grzecznie czekała a Pola mi zaginęła. Troszkę zajęło mi szukanie ale w końcu znalazłam zgubę zakopana w kołdrze na łóżku. Uchyliłam rąbek kołdry nie odkrywając koteczka i podałam śniadanko. Zjadła całą miseczkę nawet nie podnosząc kupra i nie wychodząc z pod kołdry.
Po zabawie obie grzecznie poszły spać a ja niebawem zacznę się szykować do pracy bo dziś idę na 13,30 do 22.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 19, 2016 12:59 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa L. pisze:Witam wszystkich! :D
Dziś sobota i na szczęście mój ostatni dzień pracy. Pogoda w miarę , w miarę - dość ciepło i pogodnie. Tak nam się dzisiaj dobrze spało wszystkim trzem że po 9 obudziła mnie dopiero telefonem koleżanka.Pogadać sobie chciała. No i musiałyśmy wstać. Dziewczynki dostały śniadanko. Z Zuzią nie było problemu bo grzecznie czekała a Pola mi zaginęła. Troszkę zajęło mi szukanie ale w końcu znalazłam zgubę zakopana w kołdrze na łóżku. Uchyliłam rąbek kołdry nie odkrywając koteczka i podałam śniadanko. Zjadła całą miseczkę nawet nie podnosząc kupra i nie wychodząc z pod kołdry.
Po zabawie obie grzecznie poszły spać a ja niebawem zacznę się szykować do pracy bo dziś idę na 13,30 do 22.

no nie 8O
śniadanie do łóżka 8O 8O
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob mar 19, 2016 18:34 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa te Twoje koty to mają dobrze - śniadanie do łóżka. Mnie podają tylko jak jestem chora... :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob mar 19, 2016 19:06 Re: Zuzia i Pola po raz 35

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Witam wszystkich! :D

no nie 8O
śniadanie do łóżka 8O 8O

Tak bo ja grzeczna pancia jestem.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 19, 2016 19:07 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Gosiagosia pisze:Ewa te Twoje koty to mają dobrze - śniadanie do łóżka. Mnie podają tylko jak jestem chora... :mrgreen:

Dobrze mnie sobie wychowaly. ;)
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 19, 2016 19:10 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:ja właśnie wtedy spać nie mogę :evil: najchętniej pogoniłabym ją gdzie pieprz rośnie w te dni... a tak poza tym to gdzie rośnie pieprz :smokin:
jak już tak myślimy o sobie, to ostatnio dowiedziałam się ze w łodzi jest jedna z restauracji w której pracuje i od razu wspomniałaś mi się Ty Ewa :mrgreen:

Pieprz rośnie pewnie koło wanilii. :mrgreen: Pamiętacie ten program Dzikowskiej i Halika - Pieprz i Wanilia ? :mrgreen:

We Wrocku jest lokal, który tak się nazywa.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob mar 19, 2016 20:57 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Śniadanie do łóżka 8O Dobrze że moje pannice tego nie czytają :strach:

Bardzo fajne te szczurki. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy by moim pannicom takich nie sprawić. Ale mają aż za dużo zabawek, i tak bawią się tylko kilkoma (Czarnidełko ostatnio kawałkiem wyliniałego sznurka, Ofelia mysią-z-długim-ogonem)

A Stokrotka to naprawdę fajny sklep. Bywam często bo mam po drodze z pracy. Sklep nie za duży, za to duży wybór towarów. Np całkiem fajne gulaszowe indycze dla moich pannic :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob mar 19, 2016 22:09 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Fiu , fiu , no to się im powodzi :ok: :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie mar 20, 2016 0:22 Re: Zuzia i Pola po raz 35

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

We Wrocku jest lokal, który tak się nazywa.

Mnie się właśnie kojarzy z tym programem. Gdzieś jeszcze jest coś co się tak nazywa.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 20, 2016 0:37 Re: Zuzia i Pola po raz 35

MB&Ofelia pisze:Śniadanie do łóżka 8O Dobrze że moje pannice tego nie czytają :strach:

Bardzo fajne te szczurki. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy by moim pannicom takich nie sprawić. Ale mają aż za dużo zabawek, i tak bawią się tylko kilkoma (Czarnidełko ostatnio kawałkiem wyliniałego sznurka, Ofelia mysią-z-długim-ogonem)

A Stokrotka to naprawdę fajny sklep. Bywam często bo mam po drodze z pracy. Sklep nie za duży, za to duży wybór towarów. Np całkiem fajne gulaszowe indycze dla moich pannic :wink:

Masz na myśli tą Stokrotkę na Jana Pawła II 4 ? To chyba jedyna w Koszałkowie ?
Naprawdę to fajny sklep i wiele możesz w nim kupić. Są fajne promocje i ciągle atrakcyjne ceny na mięso. A obsługa....cóż wszystko zależy od ludzi.
A ściurki nie drogie są bo po 4,99 zł za szt. A spryskane walerianą lub kocimiętką zyskują na atrakcyjności. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 20, 2016 0:39 Re: Zuzia i Pola po raz 35

barbarados pisze:Fiu , fiu , no to się im powodzi :ok: :wink:

To moje ukochane , najsłodsze munieczki a dla takich slodziaków człowiek zrobi bardzo dużo.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 20, 2016 8:09 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Czesc Ewa :201461
Kiedys widziałam takiego demotywatora i zaczęłam sie śmiać :mrgreen:
Obrazek
To tak odnosnie jedzenia.

Ostatnio nakupiłam roznych nowości z zoo+ i nie chcą NIC jest :|
Nie wiem co mam zrobic? Chyba bede stosować to jako "pasztet" na kanapki dla siebie i chłopa :|
Wzgardziło towarzystwo, no...
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie mar 20, 2016 10:29 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Moli25 pisze:Czesc Ewa :201461
Kiedys widziałam takiego demotywatora i zaczęłam sie śmiać :mrgreen:
Obrazek
To tak odnosnie jedzenia.

Ostatnio nakupiłam roznych nowości z zoo+ i nie chcą NIC jest :|
Nie wiem co mam zrobic? Chyba bede stosować to jako "pasztet" na kanapki dla siebie i chłopa :|
Wzgardziło towarzystwo, no...

O wzgardzeniu coś wiem bo u mnie nie przyjęły się te tacki Bio. Wzgardziły totalnie i oddałam je koleżance jak byłam u niej we wtorek. Jeszcze nie rozmawiałyśmy więc nie wiem czy Lambusiowi posmakowały.
Dziewczyny jedzą dość dobrą suchą karmę bo i Concept of live i Purizona to mogę sobie pozwolić by jako mokre jadły musy i sosiki Gurmeta , Felixy i Cosmę. Jak lubią to niech jedzą . Po 50 g dziennie na kota to niewiele. Może inne koty da sie przestawić na lepszą karmę ale moje są takie że nie zjedzą wcale a tego co im nie podchodzi nie ruszą wcale. Na wyrzucanie mnie nie stać więc wolę im kupić to co wiem że zjedzą.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]