barbarados pisze:A masz jakieś ?
Zabawkowe na pewno. O innych nie wiem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:A masz jakieś ?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:jak to co?![]()
spać
Albo myszy łowić
to Ince zostaw
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:jak to co?![]()
spać
Albo myszy łowić
to Ince zostaw
Tej boinosce?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:jak to co?![]()
spać
Albo myszy łowić
to Ince zostaw
Tej boinosce?
boi sie myszy?
mir.ka pisze:mnie też sie bała
Hannah12 pisze:Inko, czy Ty konkurujesz ze mną w pyszczeniu.
Ja jak przystało na Pysię pyszczę najlepiej![]()
Pysia samochwała, co w kącie spała.
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Inko, czy Ty konkurujesz ze mną w pyszczeniu.
Pysiu, na razie idziemy epek w epek: Ty zwyciężyłaś etap regionalny w Wielkopolsce, a ja na Dolnym Śląsku
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Inko, czy Ty konkurujesz ze mną w pyszczeniu.
Pysiu, na razie idziemy epek w epek: Ty zwyciężyłaś etap regionalny w Wielkopolsce, a ja na Dolnym Śląsku
A to rozumiem.
Dzisiaj coś mało pyszczyłam, wygrzewam się na kocu.
Pysia
MB&Ofelia pisze:Ja też pyszczam, ino u doctorro i kiedyś na wystawie kotków, jak mię chceli opcy dotykać. Kto to słyszał coby dotykać mię książniczkę bez pozwolnienia! No to opyszczałam dosadmnie i głośno. Ciociów i Wujków nie opyszczam, jak przyniesą mniamuśności.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ja też pyszczam, ino u doctorro i kiedyś na wystawie kotków, jak mię chceli opcy dotykać. Kto to słyszał coby dotykać mię książniczkę bez pozwolnienia! No to opyszczałam dosadmnie i głośno. Ciociów i Wujków nie opyszczam, jak przyniesą mniamuśności.
Książniczka Ofelja
A ja w ogóle nie pozwalam się brać na wystawy. Ostatnio mnie Duża chciała zanieść do wetki, to zamówiłam mróz, żeby nie mogła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Marmotka, pibon, puszatek, raiya, Silverblue i 42 gości