Ja siedze w domu bo podupadlam na zdrowiu

Jak po urlopie? wypoczeci?
No nas jednak ciagnie do Wloch. Wczesniej jak myslalam o tym wyjezdzie to myslalam tylko o Krecie,Rodos itd, a potem jak zobaczylam, ze jest Sycylia to az mi serce szybciej zabilo

Wlochy to miejsce dla mnei zdecydowanie, szczegolnie, ze kazdy region jest kompletnie inny. Zakochalam sie w Mediolanie, ale w Pizie np tez, a to zupelnie inne miasta

Wybralismy ten hotel:
http://www.tui.pl/wakacje-samolotem/bli ... toredirectCzekamy tylko az pojawi sie dla niego oferta z Itaki i Neckermanna, zeby porownac ceny. Jedyne co mnie martwi to to, ze hotel jest 4km od miasteczka, a my nie bardzo chcemy kupowac opcje All Inclusive, tylko raczej sniadanie i obiadokolacja... All Inclusibve to 400 zł wiecej na osobie . Jest jeszcze opcja 3 posilki. No i sa dwa standardy pokojow. Ja bym chciala ten najlepsiejszy oczywiscie, no bo jak juz tyle czasu czekalam na wyjazd, to nie bede oszczedzac zeby potem caly wyjazd zalowac

Jak Wam sie podoba?
Kotely sie tluka jak glupie. Biedny Batmanski jest workiem treningowym Nixona, ale z drugiej strony nie ucieka tam, gdzie bedzie miec spokoj, tylko np pol metra dalej. Moze jednak lubi takie zabawy?:D