Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
ja dzisiaj w pracy siedzę, do 20-tej![]()
tylko niech ten dzień szybko zleci
Witaj Agusia !![]()
Ja właśnie wróciłam z urodzin u taty .
Jutro niestety rano do roboty na 6 rano. Muszę jeszcze przeczytać wademekum dotyczące ekspozycji towarów bo do tej pory nie miałam kiedy . Niestety mam szansę na nieprzespaną noc bo na górze moi nowi sąsiedzi zachowują się jak banda neandertalczyków jakby ich ktoś z jaskini wypuścił. Drą ryje jakby się albo naćpali albo z chlali.
a to jakieś nowości Was w pracy wprowadzili?
Tak była zmiana ekspozycji towarów i odpowiednie szkolenie. Ja go nie przeszłam i dlatego nie wiem o co chodzi.
wprowadzają zmiany żeby klientów zniechęcic do kupowania?
klaudiafj pisze:HejByłam i było świetnie
Mimo ulewy
Zrobiłam rewelacyjne fotki
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:HejByłam i było świetnie
Mimo ulewy
Bardzo się cieszę bo wiedziałam że tak będzie.![]()
Znam to z własnego doświadczenia. Gdy gdzieś nie chcę bardzo iść ale w końcu pójdę to okazuje się że jest świetnie i dobrze się bawię.
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:HejByłam i było świetnie
Mimo ulewy
Bardzo się cieszę bo wiedziałam że tak będzie.![]()
Znam to z własnego doświadczenia. Gdy gdzieś nie chcę bardzo iść ale w końcu pójdę to okazuje się że jest świetnie i dobrze się bawię.
Mam dokładnie tak samo
Współczuje, to możesz teraz dychnąć. Powiesz właścicielce to będą bardziej szanować lokatorów
Ewa L. pisze:Żegnam się na dziś i idę spać. Rano pobudka a ja nie lubię wstawać rano.
Od pierwszego lipca niestety przedłużyli nam pracę sklepu i będę wstawać pół godz wcześniej nie o 5 tylko o 4.30 bo na 5.30 do pracy. Pracować będziemy po 8.5 godz a nie po 8 jak do tej pory a wieczorem nie do 21.30 tylko do 22.
dorcia44 pisze:Ewa L. pisze:Żegnam się na dziś i idę spać. Rano pobudka a ja nie lubię wstawać rano.
Od pierwszego lipca niestety przedłużyli nam pracę sklepu i będę wstawać pół godz wcześniej nie o 5 tylko o 4.30 bo na 5.30 do pracy. Pracować będziemy po 8.5 godz a nie po 8 jak do tej pory a wieczorem nie do 21.30 tylko do 22.
Okropieństwo![]()
Ewa L. pisze:dorcia44 pisze:Ewa L. pisze:Żegnam się na dziś i idę spać. Rano pobudka a ja nie lubię wstawać rano.
Okropieństwo![]()
Dokładnie Dorciu - jakby ludzi pół godziny zbawiło.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:dorcia44 pisze:Ewa L. pisze:Żegnam się na dziś i idę spać. Rano pobudka a ja nie lubię wstawać rano.
Okropieństwo![]()
Dokładnie Dorciu - jakby ludzi pół godziny zbawiło.
a chodzą tak w ogóle ludzie tam wcześnie do sklepu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1160 gości