Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Mam bibliotekę za rogiem![]()
klaudiafj pisze:Właśnie chciałam wiedzieć jak zareagowały pozostałe a szczególnie IriskaAle też możesz powiedzieć jak Lafi
klaudiafj pisze:Jak między kim a Iryską?
Moje koty czują, że coś się kroi, bo są zestresowane :/ Jeszcze dziś montażyści i moje bieganie z miotłą (niecodzienny widok) je przeraziło. Kitusia jest jakaś niespokojna. Myślę, czy nie iść z nimi do weta jutro. Choć nie ma z czym. Z niepokojem? Może to też od upałów. Jutro dostaną małe poduszeczki z walerianą - to chyba na uspokojenie jest
anulka111 pisze:Bo tak jest ,ze lepiej malucha dostawic do doroslego kotka i czesto lepiej przeciwnej plci. Inna rzecz, ze stary kot w ogole moze nie chciec towarzystwa, taki ktory mial towarzystwo moim zdaniem latwiej przyjmie nowego kota.
klaudiafj pisze:A tu się nie zgodzę że stary kot nie chce towarzystwa, bo to też zależy jaki stary i jak się trzymaMoja Kitusia miała chyba 8 lat jak żyła sama i nagle zaczęła dostawać czegoś z braku towarzystwa. Jak przyniósł mąż Maciusia to Kitusia się dowiedziała, że nie jest jedynym kotem na świecie
![]()
A 8 lat to już mówią sernior :/ Marysie zaakceptowała jako drugiego kota w wieku 14 lat. Ale teraz będzie kot trzeci - a takiego układu jeszcze nie było
anulka111 pisze:Osiem lat to moja Smakusia ma z hakiem i dla mnie to mlody kot,stary to taki 15 letni
klaudiafj pisze:Masz 15letniego? Bo ja mamKitusia ma już skończone na pewno 14 (choć wiem dokładnie, bo straciłam rachubę) może mieć już prawie 15. Wygląda na 5 i tak samo ma fiubździu w głowce - wieczne dziewczyniątko
Żaden wet nie wierzy w jej wiek
Ja myślę, że stary to taki co ma 22 lata, ale ostatnio taką kotkę widziałam i też bym jej tyle nie dała, po czym odezwała się kobieta, która ma kotkę 25 letnią ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1, Sigrid, Wojtek i 1152 gości