Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Hej
Niedziela upływa dosyć leniwie ale szybko . Jutro znowu do pracy .
Dziś tradycyjnie , zaspałam . Koty dostały jedzenie dopiero o 8.30 . Pańcio je karmił , bo ja poszłam z psami . I wywaliły focha , bo jezonko nie było porobione i z górką , tylko taki płaski placek z saszetki . Przeszło im dopiero w porze obiadowej .
Spółdzielnia mieszkaniowa moich rodziców mnie denerwuje . Zabrali takiego goscia do pssychiatryka na leczenie odwykowe , bo pił . Już drugi raz . Pierwym razem jego psinke oddali do schroniska , bo nie miał się tko mią zając pod jego nieobecnosc . Ale gosciu musiał zapłacić . Teraz ... zamknęli psiczkę na półtora miesiąca w piwnicy . W zeszłym tygodniu zabrali ja jacyś ludzie . Moi rodzice do piwnicy nie chodzą , to nie wiedzieli . Sąsiedzi wyśleli , że pies w schronisku . Pies siedział cicho . Administratorka uważa , że to ok , bo w piwicy jest okienko i piesek miał duzo światła i raz dziennie ktoś go karmił .A spacery ? Przecież sunia siedziała we własnych odchodach . W tygodniu idziemy sie kłócić o karmienie kotów więc zachaczymy temat .
barbarados pisze:No . I kotów karmić nie pozwala , bo ona czuje feromonyMłoda laska , po dzwudziestce .Chce wsię wykazać i rządzi . Żeby ktoś wcześniej wiedział , tpo by się gdzieś zgłosiło . A tak ?
Myszolandia pisze:jaaa...yyy chyba nic nie powiem![]()
![]()
barbarados pisze:Dziś tradycyjnie , zaspałam . Koty dostały jedzenie dopiero o 8.30 . Pańcio je karmił , bo ja poszłam z psami . I wywaliły focha , bo jezonko nie było porobione i z górką , tylko taki płaski placek z saszetki . Przeszło im dopiero w porze obiadowej .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 45 gości