Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Milenka, ciekawa jestem co z tego wyjdzie, ja dzieci naprawdę baaaaaardzo lubię więc opieka nad taką 2 latką, to byłaby fajna 'sprawa' dla mnie, serio
Tośka jest mega śmieszna, mega mrucząca i miziasta, a co rusz spotykam się gdzieś z wpisem, że szylkretki potrafią być wredne, nie miziaste i że mają trudne charaktery, ale nasza Tośka jest naprawdę idealna![]()
A właśnie, sama już nie wiem czy Tosia, to szylkretka czy tricolorka?
aannee99 pisze:Milenka, ciekawa jestem co z tego wyjdzie, ja dzieci naprawdę baaaaaardzo lubię więc opieka nad taką 2 latką, to byłaby fajna 'sprawa' dla mnie, serio
Tośka jest mega śmieszna, mega mrucząca i miziasta, a co rusz spotykam się gdzieś z wpisem, że szylkretki potrafią być wredne, nie miziaste i że mają trudne charaktery, ale nasza Tośka jest naprawdę idealna![]()
MamaMeli pisze:aannee99 pisze:Milenka, ciekawa jestem co z tego wyjdzie, ja dzieci naprawdę baaaaaardzo lubię więc opieka nad taką 2 latką, to byłaby fajna 'sprawa' dla mnie, serio
Ciociu, ktoś Cię okłamał. Ja jestem wredna tylko wtedy jak ktoś chce być miziany zamiast mnie. A poza tym nie jestem wredna tylko grzecznie tłumaczę że to jest moja mamusia
Melisia szylkretka trikolorka
aannee99 pisze:Aia Dziękuję kochana za objaśnienie![]()
MamaMeli Śliczna ta Twoja kotunia jest, bardzo lubię oglądać zdjęcia Meli i NurisiaA co do tej wredności, no nie wiem jak to jest właśnie, ale kilkakrotnie już się spotkałam z opinią, że szylkretki są wredne i charakterne, tak jak u Meli tak i u Tosi jednak to się nie sprawdza
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuzia115 i 392 gości