Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Była kara dla Dużej, nie pusiałam wew nocy na podusi. Pusiałam se w szafu, ja tam lubię pusiać. Ino Mała Ciorna gupia miauczała, że jej żal Dużej, że sama pusia, i do niej polazła i pusiała na łóżeczku. Że tesz to gupie nie umi Dużej ukarcić. No i podlizus z niej okropeczny, miauczę ci.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Ciociu! Ja nie jezdę zazdrostna o podlizowywanie Czarnidełka! Ja mam jej troszku dosyć! Bo to jezd tajfłapa i łazi za mną wszędzie gdziesik nie potuptam! Niech ona się wreszcie zrobi normalmnym kotę, a nie podlizowną tajfłapą
Książniczka Ofelja oburzona
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ciociu! Ja nie jezdę zazdrostna o podlizowywanie Czarnidełka! Ja mam jej troszku dosyć! Bo to jezd tajfłapa i łazi za mną wszędzie gdziesik nie potuptam! Niech ona się wreszcie zrobi normalmnym kotę, a nie podlizowną tajfłapą
Musisz ją tego sama nauczyć, nie ma wyjścia
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ciociu! Ja nie jezdę zazdrostna o podlizowywanie Czarnidełka! Ja mam jej troszku dosyć! Bo to jezd tajfłapa i łazi za mną wszędzie gdziesik nie potuptam! Niech ona się wreszcie zrobi normalmnym kotę, a nie podlizowną tajfłapą
Musisz ją tego sama nauczyć, nie ma wyjścia
Ciociu, ja uczę to małe ciorne gupie calutki czas. Mam pełne łapki roboty. Ale ona jezd taka gupiutka, że nie daję rady![]()
Dobrze, że chociaż trafia do misku i do kuwetki.
Książniczka Ofelja
Caragh pisze:Kurcze, kurcze, biedna Mała Ciorna
MaryLux pisze:Wcale nie taka biedna: ma Domek, amciaku, kuwetkę, Dużą i Ofelkę...
Caragh pisze:MaryLux pisze:Wcale nie taka biedna: ma Domek, amciaku, kuwetkę, Dużą i Ofelkę...
I nic nie może robić tak, jak JEJ się podoba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 313 gości