dodam tylko że ludzie u których była są bardzo porządni moim zdaniem,
oczywiście zleciały się do nich hieny ze stowarzyszeń różnych bo kotka to jak prezent gwiazdkowy - nic nie wkładasz a zarabiasz, ale nie odmówili mi kota, nie podnieśli ceny, nie grali kotem mimo że są biedni i to bardzo
od paru lat w taki właśnie sposób szukam kotom rodowodowym nowych domów - dostaję za darmo / wykupuję (miałam pomoc finansową na wykup od hodowców i dobrych ludzi do 2012 roku) - tuninguję - oddaję, w zasadzie w niewielu przypadkach właściciele są w stanie cokolwiek o tych kotach powiedzieć, ci Państwo potrafili, dla mnie to duży plus
w czasie gdy czekałam na białą perską damę Pani jeszcze raz zadzwoniła do mnie i przypomniała jak mała ma na imię, co lubi, jak ją obłaskawić, i że to fajna kotka jest - i ma rację fajna z niej kotka mimo paskudnego dotąd losu
dodam tylko że biała perska dama przy tej miaukunce do milion dolarów, piękna, odpasiona, błyszcząca i chyba większa gabarytowo a jak nie to taka sama
juro zrobię zdjęcia dziś tylko powiem że mam zaszczyt gościć Amadeę Mondodianimali*PL
żadną Siwuchę i tym podobne
Neigh zakochasz się w niej jak nic