♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 26, 2014 9:23 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Hej, hej :)

Dzisiaj kolejny, piękny i ciepły dzień. Wikusia z klasą pojechała do Rokitna, dzieci tydzień po Komunii zawsze tam jadą :)
Ciekawa jestem Jej wrażeń po powrocie :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon maja 26, 2014 9:32 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

aannee99 pisze:Hej, hej :)

Dzisiaj kolejny, piękny i ciepły dzień. Wikusia z klasą pojechała do Rokitna, dzieci tydzień po Komunii zawsze tam jadą :)
Ciekawa jestem Jej wrażeń po powrocie :)

My też jesteśmy ciekawi, pozdrów Wikusię i napisz nam jak było :D
Pako

Post » Pon maja 26, 2014 9:37 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Na pewno napisze :)

Zbieram się, bo muszę lecieć do optyka, bo jednak cisną mnie teraz za mocno 8)
Obrazek

aannee99

Post » Pon maja 26, 2014 11:29 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Cisną Cię okularki? Mam nadzieję, że Ci je ładnie dostosują.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon maja 26, 2014 11:48 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Hej :1luvu:

Jak cisną to koniecznie trzeba poprawić :ok:
Okularki powinny być niewyczuwalne na nosku :D

Marcelek ekstra :1luvu:
Koty lubią cieknącą wodę z kranu (chociaż moje niekoniecznie) :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Wto maja 27, 2014 7:30 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Dzień dobry

Tak, okulary cisnęły, z lewym uchem odczuwałam spory ból, a tak być nie powinno. Wczoraj zostały lekko poluzowane, tam przy noskach też - jest lepiej, bólu za lewym uchem nie ma, ale nie jestem na 100% pewna, że teraz już jest ok, muszę kilka dni je ponosić i zobaczymy czy nie trzeba dalej ich regulować :)

Wikusia zadowolona z wyjazdu do Rokitna. Przywiozła śliczne pamiątki, Wyjazd bardzo Jej się podobał, wszystkie dzieci były bardzo zadowolone :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto maja 27, 2014 8:05 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

ja kupowałam w VE dwie pary okularów, nie w jednym czasie i od początku były tak dopasowane ,że nic nie trzeba było poprawiać, z tym , że ja nie noszę stale
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 27, 2014 8:09 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Ja myślałam, że to nie jest tak skomplikowane ;) Myślałam, że oprawki się wybiera, szkła dopasowuje odpowiednie no i .. odbierasz okulary i nosisz, ale guzik tam ;) Owszem, są takie osoby jak Ty Mireczko, którym od razu pasują oprawki, ale są takie jak ja, które muszą kilka razy pójść do tego optyka i je dopasowywać :D
Obrazek

aannee99

Post » Wto maja 27, 2014 8:13 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

aannee99 pisze:Ja myślałam, że to nie jest tak skomplikowane ;) Myślałam, że oprawki się wybiera, szkła dopasowuje odpowiednie no i .. odbierasz okulary i nosisz, ale guzik tam ;) Owszem, są takie osoby jak Ty Mireczko, którym od razu pasują oprawki, ale są takie jak ja, które muszą kilka razy pójść do tego optyka i je dopasowywać :D

to czy dobrze leża to akurat zależy od salonu w którym dopasowują okulary, ten w którym kupowałam wiem ,że jest lepszy od innego w moim mieście i może dlatego
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto maja 27, 2014 8:14 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Mi chodziło o tym, że każdy ma inną głowę, twarz :D No i trzeba je odpowiednio dopasować jednak, a inna sprawa, to fakt, że trzeba się do noszenia okularów przyzwyczaić jednak :) Ja muszę je nosić cały czas.
Obrazek

aannee99

Post » Wto maja 27, 2014 8:16 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Widzicie, a ja kupowałam przez neta totalnie w ciemno i nic mi nie ciśnie, nie spada, wszystko gra :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto maja 27, 2014 8:17 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Madziu, no to akurat Ci się udało, całe szczęście :) Biorąc pod uwagę, że mam tu takie 'bojowe' zadanie by dopasować odpowiednio te oprawki, to przez neta jednak chyba nie zamówię :( Podobają mi się tam jedne oprawki bardzo, ale nie wiem czy jest sens ryzykować.
Obrazek

aannee99

Post » Wto maja 27, 2014 8:19 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

aannee99 pisze:Mi chodziło o tym, że każdy ma inną głowę, twarz :D No i trzeba je odpowiednio dopasować jednak, a inna sprawa, to fakt, że trzeba się do noszenia okularów przyzwyczaić jednak :) Ja muszę je nosić cały czas.

a to też jest ważne jak się w okularach wygląda, trzeba dobrze wybrać a w VE potrafią
Obrazek

mir.ka

Post » Wto maja 27, 2014 8:22 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Różne opinie czytałam, oj różne, ale moja siostra w VE tylko oprawki sobie kupuje i od razu mi powiedziała, żebym u Nich kupiła, no to kupiłam ;) Dobrze się w nich czuję, podobają mi się bardzo.
Obrazek

aannee99

Post » Wto maja 27, 2014 8:27 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

aannee99 pisze:Różne opinie czytałam, oj różne, ale moja siostra w VE tylko oprawki sobie kupuje i od razu mi powiedziała, żebym u Nich kupiła, no to kupiłam ;) Dobrze się w nich czuję, podobają mi się bardzo.

i ładnie w nich wyglądasz :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]