Dzisiaj kolejny, piękny i ciepły dzień. Wikusia z klasą pojechała do Rokitna, dzieci tydzień po Komunii zawsze tam jadą

Ciekawa jestem Jej wrażeń po powrocie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Hej, hej
Dzisiaj kolejny, piękny i ciepły dzień. Wikusia z klasą pojechała do Rokitna, dzieci tydzień po Komunii zawsze tam jadą
Ciekawa jestem Jej wrażeń po powrocie
aannee99 pisze:Ja myślałam, że to nie jest tak skomplikowaneMyślałam, że oprawki się wybiera, szkła dopasowuje odpowiednie no i .. odbierasz okulary i nosisz, ale guzik tam
Owszem, są takie osoby jak Ty Mireczko, którym od razu pasują oprawki, ale są takie jak ja, które muszą kilka razy pójść do tego optyka i je dopasowywać
aannee99 pisze:Mi chodziło o tym, że każdy ma inną głowę, twarzNo i trzeba je odpowiednio dopasować jednak, a inna sprawa, to fakt, że trzeba się do noszenia okularów przyzwyczaić jednak
Ja muszę je nosić cały czas.
aannee99 pisze:Różne opinie czytałam, oj różne, ale moja siostra w VE tylko oprawki sobie kupuje i od razu mi powiedziała, żebym u Nich kupiła, no to kupiłamDobrze się w nich czuję, podobają mi się bardzo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości