Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 04, 2015 19:25 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Sabciu, uważam, że ten Kitek jest bardzo ładny i miły. Niech tylko znajdzie domek, to dopiero wypięknieje, jak ja :ok:
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw cze 04, 2015 20:30 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

mateosia pisze:
Moli25 pisze:Floretynko jaka Ty jesteś uczona, leżysz na książeczkach, wszystkie czytasz ślicznotko? :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek

Tak, Ciociu. Czytanie to moja pasja. Wiele razy tak wgryzłam się w lekturę, że aż zostały trwałe ślady. Kiedyś nawet duża się trochę zdenerwowała (bo książka akurat była pożyczona).
Florentynka

cudownie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob cze 06, 2015 7:55 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Nosiu.Pięknie wyglądasz schowany w swoim barankowym schowanku.Zresztą Ty przecież zawsze ślicznie wyglądasz-jesteś cudownym kocurkiem.A czy to schowanko jest tylko Twoje,czy też jako koci miaudżentelmen pozwalasz korzystać z niego i Florentynce?Miłego dnia dla Ciebie ,wspaniały koteczku i dla Twojej Florentynki.I nie przemęczaj się dzisiaj w kuchni ,jest bardzo ciepło.Może niech Duża ugotuje,a Ty tylko nadzoruj Jej pracę. :1luvu: :1luvu:
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Nie cze 07, 2015 18:32 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

mateosia pisze:
Moli25 pisze:Floretynko jaka Ty jesteś uczona, leżysz na książeczkach, wszystkie czytasz ślicznotko? :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek

Tak, Ciociu. Czytanie to moja pasja. Wiele razy tak wgryzłam się w lekturę, że aż zostały trwałe ślady. Kiedyś nawet duża się trochę zdenerwowała (bo książka akurat była pożyczona).
Florentynka

:ryk: :ryk: :ryk: :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob cze 13, 2015 6:56 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Miau. Dawno nie pisałem, ale nie dlatego, że Was nie lubię, tylko dlatego, że nie mamy z ciocią czasu. Ciocia wpada do mnie i jest bardzo smutna, bardzo się martwi chorą Pralcią. A my dbamy o ciocię. Moja Florentynka przerywa spanie, przychodzi do cioci, mruczy, przytula się i pociesza. Duża mówi, że teraz mamy jedną Florkę, bo cioci Florka przecież jest już za Tęczowym Mostem, a Florki takie są: pomagają. Ja też pomagam. Gotuję, sprzątam kuwety, przytulam się. Wczoraj miałem trudny dzień, bo przyszli panowie, co zakładali jakieś liczniki. Wystraszyłem się. Ciocia mówi, że w ogóle nie wie, jak ja przeżyłem na podwórku, a przecież byłem wtedy mały. I że jestem bardzo dzielnym kocurkiem.
a to ja na moim balkonie
Obrazek
i ja na głaskalnicy
Obrazek
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob cze 13, 2015 7:23 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Kochany Nosiu.Jak dobrze,że już jesteś.Wspaniale,że oboje z Florentynką tak pocieszacie Ciocię.Na pewno bardzo Jej to pomaga.Jesteś cudownym kotkiem,wrażliwym,opiekuńczym i pracowitym.No i prawdziwym miaudżentelmenem.Nie przemęczaj się w takie upały gotowaniem-niech Duża gotuje,a Ty nadzoruj Jej pracę.Opiekuj się swoimi kochanymi Florentynką, Dużą i Ciocią nadal tak wspaniale ,jak dotychczas.Bardzo zazdroszczę twojej Dużej i Cioci takiego cudownego i wyjątkowego Kocurka.Miaugłaski dla Ciebie i Florentynki :201461 :201461 :201461
Pięknie wyglądasz na balkonie i swojej głaskalnicy -jestem zachwycona :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

MAU

Post » Sob cze 13, 2015 10:46 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Moja Ciocia Mau :D
jestem miauszczęśliwy. I doceniony :oops:
zaraz miauknę Florentynce :D
Bo wie Ciocia, u nas jest tak, że Florentynka czyta książki, a ja piszę na miau.
Podział miauobowiązków.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob cze 13, 2015 10:59 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Ale dzis upalnie!
Tobie tez Nosiu? Ochłodziłes sie troche na balonie? Fajnie bo masz troche cienia :201461
Odpoczywaj sobie przystojniaku i pisz do nas, my chetnie czytamy Twoje opowieści na Miau
Obrazek

Moli25

Post » Sob cze 13, 2015 11:12 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Moli25 pisze:Ale dzis upalnie!
Tobie tez Nosiu? Ochłodziłes sie troche na balonie? Fajnie bo masz troche cienia :201461
Odpoczywaj sobie przystojniaku i pisz do nas, my chetnie czytamy Twoje opowieści na Miau

Wiesz, Ciociu, w domku jest lepiej, jak jest zamknięty balkonik. Duża zamknęła, żeby się nie nagrzewało. Spaliśmy sobie, jest bardzo miło. I wodę mam pod nosiem, a jak mieszkałem na podwórku, to nie zawsze miałem.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob cze 13, 2015 20:09 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

MalgWroclaw pisze:

Wiesz, Ciociu, w domku jest lepiej, jak jest zamknięty balkonik. Duża zamknęła, żeby się nie nagrzewało. Spaliśmy sobie, jest bardzo miło. I wodę mam pod nosiem, a jak mieszkałem na podwórku, to nie zawsze miałem.
Noś

Pijesz Nosiu ta wodę, ktora Ci służba przynosi pod sam pysiolek?
Bo ja usługuje i nic z tego nie mam, Moli nie pije wody z miseczki :placz: moze byś ją nauczył?
Obrazek

Moli25

Post » Sob cze 13, 2015 23:26 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Moli25 pisze:
MalgWroclaw pisze:

Noś

Pijesz Nosiu ta wodę, ktora Ci służba przynosi pod sam pysiolek?
Bo ja usługuje i nic z tego nie mam, Moli nie pije wody z miseczki :placz: moze byś ją nauczył?

Piję, Ciociu. My mamy poidełko i bardzo lubimy
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob cze 13, 2015 23:30 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Byliśmy jednak na balkonie.
Ja :D
Obrazek Obrazek Obrazek
a to Florentynka
Obrazek

A najśmieszniej było, jak ciocia poszła. Byłem na balkonie i nagle widzę ciocię z balkonu, jak macha do mnie. Nie wiedziałem, że ciocia tam jest. I pobiegłem do łazienki, bo to mój azylek :oops:
Noś

Jaki on śmieszny :ryk:
przeszłam na drugą stronę ulicy i pomachałam, a Noś popatrzył (nie widziałam wyrazu pysia, ale przekrzywił główkę) i poleciał do domu
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie cze 14, 2015 6:01 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Biedny mój Noniu.Pewnie,kiedy zobaczyłeś na dworze machającą Ci Ciocię,pomyślałeś,że znowu do Ciebie przyszła i szczęśliwy pobiegłeś do mieszkania,żeby Ją przywitać.Nie martw się , cudowny Koteczku.Twoja ulubiona Ciocia bardzo Cię kocha i na pewno szybko się znowu zobaczycie.Miłej niedzieli dla Was i dużo miauciepłych myśli ode mnie. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

MAU

[poprzednia][następna]