Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany kotek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 01, 2013 17:39 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Jasiu:( oraz czarny pięk

Olinka pisze:Nie doczytałam, przepraszam.

Nie szkodzi, rady bardzo mile widziane. :1luvu:

Post z 22 listopada :wink:
Anna61 pisze:Dzisiaj byłam z Jasiem w lecznicy i kupki już ma w normie ale dietę musi mieć nadal.
Ma nadal infekcję, bo leci mu z noska i kicha, jak zresztą prawie wszystkie u mnie, a do tego ma nadżerki w buzi. :(
Dostał dalej antybiotyk ale już bez sterydu, temperatura powyżej 38 stopni.
Kupiłam mu w lecznicy saszetki mokrego intestinala a w aptece lakcid, sinupret i wodę morską do noska i w poniedziałek do kontroli.

Czarny piękniś ma tasiemca :twisted: i będzie dostawał przez 3 kolejne dni OPTIVERMIN.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie gru 01, 2013 18:23 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

za naszego małego bohatera :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie gru 01, 2013 21:34 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Tak oto królewicz leży pod nawilżaczem i się inhaluje
Obrazek Obrazek

a to niewidoma Bisia wysoko na drapaku
Obrazek

z Kubusiem
Obrazek

gromadnie :wink:
Obrazek

Tola
Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie gru 01, 2013 22:06 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Ale im dobrze :1luvu:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Nie gru 01, 2013 23:05 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Modjeska pisze:Ale im dobrze :1luvu:

No staram aby tak im było. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie gru 01, 2013 23:29 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Cudne te kotunie,tylko kochać :1luvu: :1luvu: :1luvu:

yolaantaa

Od: Śro lis 14, 2012 14:10

Post » Pon gru 02, 2013 0:04 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Anna61 pisze:
Modjeska pisze:Ale im dobrze :1luvu:

No staram aby tak im było. :wink:

:1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon gru 02, 2013 0:08 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Jasinek już napasiony, umyty, zakropelkowany, zasmarowany, wyczesany i można iść spać.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon gru 02, 2013 9:40 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

z nowym dniem,nowe kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
I jak dzisiaj Słodziak,jak śpiuchał ? :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon gru 02, 2013 10:20 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Jak dzisiaj kochane serduszko się czuje?.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

yolaantaa

Post » Pon gru 02, 2013 12:47 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Jasiu fatalnie, zaraz jadę z nim do lecznicy.
Nosek nie odpuszcza, dosyć że zawalony glutami to jeszcze ma nadżerki około.
Jadę też do apteki kpić mu fridę do wyciągania z noska http://www.ceneo.pl/Click/Offer/?e=oByB ... EYGw%3d%3d
bo gruszeczka pomimo że malutka i tak nie może sobie poradzić przez te nadżerki koło noska.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon gru 02, 2013 13:00 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Biedulek :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon gru 02, 2013 13:21 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Ło matko :(
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon gru 02, 2013 13:45 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Biedne,kochane serduszko :cry:

yolaantaa

Post » Pon gru 02, 2013 15:30 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Już po wizycie, i mam ostawić wyciąganie gruszką jak i Fridą którą dopiero co zakupiłam, 30zł.
Ma takie duże nadżery, że i koło noska i nowe pojawiły się pod językiem.
Pani doktor też wyczuła jakąś zmianę przy gardziołku i to jest do obserwacji.
Zapytała się też kiedy jasiu wybiera się do Warszawy do pana doktora Jagielskiego, a ja nie wiem, a okazuje się to już pilne bo stan się pogarsza i te nadżerki nie wyglądają dobrze. Temperatura znowu 36 stopni, takie wahadełko. :( (już dogrzewany)
Dostał dalej antybiotyk ale w tabletkach, bo ostatnio po zastrzyku było z nim kiepsko.
Wszystko inne mam dawać bez zmian, a nosek tylko okładać ciepłą wodą bez ingerencji w środek, a ja nie mam pojęcia jak on sobie poradzi bez wyciągania glutków, chociaż dzisiaj już mu nie mogłam tego robić bo go widać boli, a rano jak myłam mu nosek, delikatnie, to trąciłam strupek pod noskiem a był już tak ładnie zagojony.

To już ostatni dzwonek aby ktoś z Warszawy pomógł Jasinkowi, ja niestety mogę go dowieźć tylko do Łodzi.
Ja wiem, że to kłopot, ale proszę o odrobinę serca dla tego biednego kotka, teraz już liczy się czas, którego niedługo Jasiu może już nie mieć.

Należałoby umówić wizytę na Białobrzeskiej u doktora Jagielskiego, przyjechać po niego do Łodzi i potem odwieźć do Łodzi, chyba że leczenie wymagałoby pozostania kilka dni.
Ja oczywiście zapłacę za wszystko byle tylko dostał szansę.
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]