Siemka Mru! Całą noc grzmiało, błyskało i lało. Bardzo to piękne było widowisko i patrzyliśmy przez okno. Duża stękała, bo jej świeciło po oczach. Łatek, Marcelina i Tosia
2. Nasze podworzowe koty maja wlasna bryke!!! Stal samochod z 10 lat... Nie dalo rady sie go pozbyc. Az ktos wybil w nim szybe Podworzaki maja sie gdzie schronic w czasie deszczu na przyklad. A niech se bryka stoi!
Mru nadal dziurawiony
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM
Cześć Mru! Powąchałem wczoraj tą nową co siedzi za segmentem. Duża się ucieszyła. Ale dzisiaj znów na nią nafukałem. Duża mówi, że jestem burakiem i że się za mnie wstydzi. Łatek. P. S. A Marcelina ją lubi! Tą nową!
Co to jest ragdoll? Moja Duża pójdzie na urlop za miesiąc albo dwa. Tym razem musiała udowodnić tylko to, że ma prawo do urlopu, a nie że go wykorzysta.
Ragdoll to jest rasa kota-Gucio i Smakusia sa ragdolkami
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.