kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
a to co? klatka dla kurczaka?
Irisiu...ogolić cię chcą i do gara...bierz łapki za pas...
Ja nie wiem, ale ona, jak widać się ułożyła do tuczu chyba..
Moderator: Estraven
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:bulba pisze:anulka111 pisze:Ale wstyd -dachu nie zasuneli i meczu nie bedzie
No, siara straszna. A taka to nasza duma narodowa ten stadion, tyle pieniędzy kosztował
A teraz mecz spaszczony przez głupotę. Mówią, że raczej ani do jutra nie wsiąknie..
To jest jakaś chora sytuacja...
kalair pisze:
kalair pisze:

cytryna pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:bulba pisze:anulka111 pisze:Ale wstyd -dachu nie zasuneli i meczu nie bedzie
No, siara straszna. A taka to nasza duma narodowa ten stadion, tyle pieniędzy kosztował
A teraz mecz spaszczony przez głupotę. Mówią, że raczej ani do jutra nie wsiąknie..
To jest jakaś chora sytuacja...
to jest Polska
bulba pisze:kalair pisze:bulba pisze:anulka111 pisze:Ale wstyd -dachu nie zasuneli i meczu nie bedzie
Nie ma szans. U nas leje, jak z cebra. Przez tydzień musiałoby parować

kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:

Caragh pisze:kalair pisze:
Cześć Słoneczko![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:
Irysiu, wygodnie Ci?![]()
![]()
![]()
cytryna pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
i chyba kawałek skrzynki już zjadła

kalair pisze:bulba pisze:kalair pisze:bulba pisze:anulka111 pisze:Ale wstyd -dachu nie zasuneli i meczu nie bedzie
No to wiadomo,że meczu nie będzie, Polska wygra walkowerem od x lat z Anglią!![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:Myślę,że płakać...Blamaż ,który pójdzie w świat...Ludzie bilety kupili....Z innych miast poprzyjeżdżali...
cytryna pisze:kalair pisze:bulba pisze:kalair pisze:bulba pisze:No, siara straszna. A taka to nasza duma narodowa ten stadion, tyle pieniędzy kosztował
No to wiadomo,że meczu nie będzie, Polska wygra walkowerem od x lat z Anglią!![]()
![]()
a może to był podstęp![]()
może to wszystko było zaplanowane![]()
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Myślę,że płakać...Blamaż ,który pójdzie w świat...Ludzie bilety kupili....Z innych miast poprzyjeżdżali...
Sytuacja tragikomiczna, tylko nie rozumiem, czemu nadal dach otwarty?!?!![]()

bulba pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Myślę,że płakać...Blamaż ,który pójdzie w świat...Ludzie bilety kupili....Z innych miast poprzyjeżdżali...
Sytuacja tragikomiczna, tylko nie rozumiem, czemu nadal dach otwarty?!?!![]()
Ponoć względy bezpieczeństwa. Za dużo wody na dachu. No głupota totalna. Od wczoraj prognozy mówiły o opadach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 38 gości