Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasia0245 pisze:Biały Maciuś w łatki wreszcie wszedł do klatki, przez 3 dni codziennie była wystawiana klatka-łapka i wreszcie dzisiaj ok.11 wszedł do środka. Jest podziębiony. Zobaczę do jutro, nie kaszle i nie kicha, może tylko mocno jest przemarznięty. Jak będzie choć troszkę gorzej to jutro rano do weta.
Broszka pisze:jasia0245 pisze:Biały Maciuś w łatki wreszcie wszedł do klatki, przez 3 dni codziennie była wystawiana klatka-łapka i wreszcie dzisiaj ok.11 wszedł do środka. Jest podziębiony. Zobaczę do jutro, nie kaszle i nie kicha, może tylko mocno jest przemarznięty. Jak będzie choć troszkę gorzej to jutro rano do weta.
Doczytałam na innym wątku że Maciuś okazał się innym kotkiem.
Pozostaje nadzieja że właściwego Maćka ktoś zabrał i od dawna grzeje doopkę w swoim domku![]()
A ten maluch też był w potrzebie![]()
U nas dzisiaj troszkę cieplej i jeszcze w miarę ładnie, szkoda że zapowiadają od popołudnia spore opady śniegu i znów trzeba będzie odśnieżać
Broszka pisze:Nie będę się nabijała z tego że Twoje futra zostaną bez karmy![]()
![]()
Moje dlatego jedzą na zmianę różne, żeby się nie przywyczaiły wyłącznie do jednej.
A dlaczego nie kupujesz większego opakowania? Gdyby rozsypać do mniejszych szczelnych pojemników to może leżeć długo i nie zwietrzeje
edit. widzę że jest dostępny w zoo+ mały TOTW Canyon River Feline, chłopaki nie jedzą tego smaku?
tu chyba mają na magazynie: http://www.zooboom.pl/pl/p/Taste-of-the ... zyzna/1657
Broszka pisze:Jak rano szłam do stajni to było -14 stopni![]()
Kiedyś bardzo lubiłam i często robiłam florentynki ale przejadły nam się i wieki całe już nie jadłam, dzięki za przypomnieniemorelowa pisze:A sama jak chcę szybko i słodko to robię florentynki.
Naprawdę zdecydowałabyś się przyjechać do mnie wyłącznie na kolację?morelowa pisze:Naprawdę nie chcą wigilii w górach, przy kominku, z wymyślanym żarciem ? Ja bym się wcale nie zastanawiała na ich miejscuI jeszcze zwierzątka
![]()
Prognozy długoterminowe nie sprawdzają się zupełnie, nie ma co patrzeć na dwa tyg na przód bo pogoda pewnie będzie zupełnie inna niż dzisiaj prognozująmorelowa pisze:I pokazują, że wigilia w naszym obszarze dobrze plusowa. Ale wczoraj pokazywało trochę inaczej![]()
felin pisze:A śnieżek sypie![]()
Jednakowoż, ku mojej wielkiej radości - śmierdząca sąsiadka w końcu się wyprowadza![]()
![]()
Od miesiąca się "odgrażala", że już, za parę dni i tylko wynosila tony śmieci, a za śmieciami na korytarz wylazly hordy prusaków - ostatni rekord, to 10 zabitych w 40 minut![]()
Wszyscy się uszczelniają i "barykadują", chemicznie tudzież na wszelkie inne sposoby.
Miala tam tyle tego robactwa, że jeden z kolesiów od wynoszenia mebli wlaśnie ją namówil do wyrzucenia wszystkich talerzy i sztućców i obiecal, że da jej noweMnie nie omieszkal poinformować, że już zamówiono speców od dezynsekcji, którzy spryskają zajzajerem cale mieszkanie, a potem zamkną je na dwa tygodnie. Po nowym roku zaś będą zrywać podlogi i skuwać tynki, żeby znowu się robale nie zalęgly.
Nareszcie, bo wszyscy mieliśmy już babona serdecznie dosyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Tundra i 25 gości