Behemot VIII

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 20, 2013 11:25 Re: Behemot VIII

No to hecnie macie, nie ma co :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lut 20, 2013 11:28 Re: Behemot VIII

AYO pisze:No to hecnie macie, nie ma co :evil:

Obłęd w ciapy. Dobrze, że do Ś. nie muszę jechać bo szwagier nie jedzie do Wrocławia, ufff.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro lut 20, 2013 15:28 Re: Behemot VIII

O kurcze aż tak że az ciagnik ? 8O Uła ....
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro lut 20, 2013 19:01 Re: Behemot VIII

I pomyśleć, że ja kiedyś często jeździłem do Zgorzelca Przez Złotoryję i Jelenią Górę, bo Adolfowa autostrada nudziła mnie jak diabli - a tam są piękne widoki i zimą Twainowskie "niedźwiedzie mięso". I zawsze dojeżdżałem. Choć raz przed Jaworem musiałem przez półmetrową rzekę przeryć, bo akurat na drogę wylała. Do butów mi się w aucie nalało, no jaja, jaja wielkanocne. Ale poooszło! Kiedyś moja Żona wysiadła z auta i się mało co nie obaliła na lodzie. "Jak Ty jedziesz!? Przecież tu ustać nie można!" "A bo ja mam cztery koła, spróbuj i Ty na czterech łapkach". Matko! Jaki był foch! :)
Ja to lubię. Znaczy nie fochanie, ale ryć po głębokim śniegu, to owszem.
----------------------------------------------------------------------------------------
Józefino, przecież tam u Was jest pięknie. :ok:
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Śro lut 20, 2013 19:45 Re: Behemot VIII

Eh, bo pewno maluchem jechałes maluchem to żadna sztuka. Sam jedzie. Właśnie dzisiaj każdy kto był zmuszony opuścić auto na górce się wywalal :)
Ale pięknie jest, pięknie. Normalnie PKP :twisted:

jozefina1970

Post » Śro lut 20, 2013 20:03 Re: Behemot VIII

Eeee nieee. Maluchy miałem dwa i zraziłem się do tych "kaszlaków". Wtedy co pisałem to jeździłem "kredensem" czyli 125p. Wdzięczne auta to były.
---------------------------------------------------------------------------------------
Może już nie śmiećmy Behemotowi?
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Śro lut 20, 2013 20:06 Re: Behemot VIII

Spox :wink:

Tylko korozja mnie żywcem szamie, że nie stać mnie teraz na autko, ehhhhhhhhh :?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro lut 20, 2013 20:45 Re: Behemot VIII

Villentretenmerth pisze: jeździłem "kredensem" czyli 125p. Wdzięczne auta to były.

Prawda!
A jakie pojemne 8O Te wyjazdy na wakacje :roll: My, dwoje dzieci, namiot, piernaty, góra łachów, grill, żarcie i pies! :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lut 21, 2013 7:58 Re: Behemot VIII

Ale powiadam Wam - u nas na zimę maluch najlepszy!!! Nie było bata, żebym gdzieś nie wjechała. Tym się już cykam. W Szklarskiej, Karpaczu często koło domu obok wypasionej bryki stoi maluch - na zimę :-) No, może i teraz nie bo są te wszystkie terenówy ale całkiem niedawno to i owszem :twisted:
Dalej sypie :evil:

jozefina1970

Post » Czw lut 21, 2013 8:26 Re: Behemot VIII

Ano sypie :evil:
Ale chwalić pana juz tak nie duje, a nawet może cóś zaświeci, więc mnie od razu we łbie pojasniało 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw lut 21, 2013 8:36 Re: Behemot VIII

AYO pisze:Ano sypie :evil:
Ale chwalić pana juz tak nie duje, a nawet może cóś zaświeci, więc mnie od razu we łbie pojasniało 8)

Duć to ma dzisiaj u nas własnie. Przejaśnia się na momenty od wczoraj i dalej sypie. Jak teraz zacznie wiać i zwiewać śnieg na drogi z pól, nie chronione już pasami drzew bo pieprzeńcy wyżynają wzdłuż dróg wszystko, co zielone to dopiero się zacznie :evil:

jozefina1970

Post » Czw lut 21, 2013 9:14 Re: Behemot VIII

jozefina1970 pisze:Ale powiadam Wam - u nas na zimę maluch najlepszy!!! Nie było bata, żebym gdzieś nie wjechała.

Garbaty jeszcze lepszy :ok: wjedziesz wszędzie, przejedziesz wszystko, popsuć za bardzo nie ma się co - po prostu niemiecka wersja gniotsia-niełamiotsia. Aż mi szkoda, że już tylko go sobie mam do oglądania właściwie. Ale zrobiłam się za wygodna i zaczęłam wymagać ogrzewania, które nie zaczyna działać po przejechaniu 100 km :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lut 21, 2013 9:22 Re: Behemot VIII

Przestańcie.
Serce krwawi.
Musiałam sprzedać autko i strasznie za nim tęsknię :?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw lut 21, 2013 9:29 Re: Behemot VIII

AYO pisze:Musiałam sprzedać autko i strasznie za nim tęsknię :?

:-(
Ja jeździć nie lubię ale jednak wygoda jakaś jest. Szczególnie tutaj, gdzie autobusów niedosyt, a do niektórych miejscowości ode mnie w ogóle nie jeżdżą. Np. do mamy, pięć kilometrów dalej musiałabym jechać z przesiadką :twisted:
Georg-inia pisze:Garbaty jeszcze lepszy :ok:

Nie wypowiem się nie użytkowałam :-)
Georg-inia pisze:wjedziesz wszędzie, przejedziesz wszystko, popsuć za bardzo nie ma się co

To przecież dokładnie jak maluch :P
Pracowałam kiedyś w budowlance i to, co ludzie przewozili maluchami w życiu nie weszłoby do normalnego (nie terenowego) samochodu 8)
Ale czekaj - miało być: przejedziesz wszystko czy przewieziesz wszystko???

jozefina1970

Post » Czw lut 21, 2013 16:38 Re: Behemot VIII

Przekaz Behemotu wielkie głaski :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]