Stara Szafa Mała Sowa cz.8; śnieg lubię tylko latem

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 13, 2012 21:39 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

pozytywka pisze:gra 8) (Młody gra, a ja wybieram sobie ubiory na zimę, oraz krzyczę niecenzuralnie oraz niewychowawczo, zagrzewając Młodego do rozwalania nieboszczyków na miazgę - no co, zdaje się, że gdzieś już było anonsowane, że upadłam na głowę?)

To jakaś depresja jesienna :mrgreen: :roll:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob paź 13, 2012 21:43 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

Annaa pisze:
pozytywka pisze:gra 8) (Młody gra, a ja wybieram sobie ubiory na zimę, oraz krzyczę niecenzuralnie oraz niewychowawczo, zagrzewając Młodego do rozwalania nieboszczyków na miazgę - no co, zdaje się, że gdzieś już było anonsowane, że upadłam na głowę?)

To jakaś depresja jesienna :mrgreen: :roll:

to raczej dlatego, że ukąsił ją wompierz.
Ale ponieważ uczynił to w nadgarstek, a nie szyję, w chwilę potem upadła na głowę.
Od tego momentu jest gorzej i gorzej.
Twierdzi, że cierpi na miastenię, cyklofrenię, hipersomnię, dyspepsję, dygresję, dysleksję, dysgrafię oraz dysortografię.
Ostatnio zdiagnozowała u siebie dysmorfofobię i daltonizm. Ten ostatni daje jej się we znaki, bo na przykład widzi filiżanki z dinozaurami, a potem okazuje się, że to są pawie.
Co będzie, kiedy widząc kociego pawia na podłodze, uzna, że to dinozaur i nie przedsięweźmie kroków?
ponownie zatroskany Loki, z nie mniej zaniepokojona Caillou

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob paź 13, 2012 21:44 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

hej Annoo
nie zwracaj uwagi na to, co wypisują futrzaki
to po dzisiejszych zastrzykach mają taką fazę :roll:

pozytywka

Post » Sob paź 13, 2012 21:47 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

pozytywka pisze:hej Annoo
nie zwracaj uwagi na to, co wypisują futrzaki
to po dzisiejszych zastrzykach mają taką fazę :roll:

:ryk: ale to straszne że tak widzą swoją dużą :mrgreen: :ryk:
Obrazek

Annaa

Post » Sob paź 13, 2012 21:52 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

tak,
patrzymy na nią ze strachem, bo jak całkiem sfiksuje, to kto nam poda pożywne posiłki i zamówi, a następnie wykłóci się o zamówiony żwirek?
wprawdzie, taki szpital, co jest w pięknym parku właśnie będzie restrukturyzowany, ale kto nam zaręczy, że jak tam trafi, to jeszcze będzie chciała wrócić?
L. i C.

pozytywka

Post » Sob paź 13, 2012 22:05 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

Rany boskie , mało co rozumiem ale to chyba wina późnej pory i dwóch butelek wina wytrąbionych po dłuuugim okresie abstynencji :twisted: i głośnej muzy w słuchawkach i dwóch filmów zapodanych bezpośrednio jeden po drugim...

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob paź 13, 2012 22:10 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

jozefina1970 pisze:Rany boskie , mało co rozumiem ale to chyba wina późnej pory i dwóch butelek wina wytrąbionych po dłuuugim okresie abstynencji :twisted: i głośnej muzy w słuchawkach i dwóch filmów zapodanych bezpośrednio jeden po drugim...

:ryk: :ryk: :ryk: no nie :ryk: nie ma to jak weekend :wink:
Obrazek

Annaa

Post » Nie paź 14, 2012 12:02 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

Ludzie, ja tez prawie nic nie kumam.
mam nadzieję, że nie osiągnę takiego stanu choć podskórnie czuję, że jest juz blisko :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie paź 14, 2012 12:04 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

co tu rozumieć - zdjęć wkleiła całkiem sporo jak na nią
i nikt nieomal nie zauważył
a kot ochów i achów nie zebrał
a przecież

oddaliła się więc nieco zatroskana
czyżby jakość ich była do doopy?
Ostatnio edytowano Nie paź 14, 2012 16:13 przez pozytywka, łącznie edytowano 1 raz

pozytywka

Post » Nie paź 14, 2012 12:06 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

Ja zauwazyła, a jakże. Ale inny stan przyćmił ich istnienie.

Ślicznie się kanapowo rozkładają i mają takie rozumne pyszczki :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie paź 14, 2012 12:08 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

pozytywka pisze:no co, też chcieliśmy poczytać o katastrofalnej kondycji polskiej nauki

Obrazek

miliarderom mówimy stanowcze idźcie stąd

Obrazek

Zauważono, zauważono tylko zapomniano skomentować :oops:
Och..... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :twisted:
Ach.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :twisted:
A tak serio to miód na serce patrzeć jak koty mają się jak pączusie w maśle :) DT chyba też serce rośnie :)
Czy twoje też już dostają zimowe futra? Bo wyglądają imponująco :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie paź 14, 2012 13:05 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

Le Corbusier widzę zmienił nieco położenie :mrgreen:

Kompozycja kocio-gazetowo-poduszkowa - czy może być coś bardziej relaksującego? :1luvu: (może - odpowiedziałam szybko sama sobie - ja dodałabym tam jeszcze kubek kawy z prundem)

Pozytywko, który wybierasz?

Obrazek

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Nie paź 14, 2012 15:35 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

A-acha!
Wstarczy fochem zaiskrzyć i już się ma odzewa :mrgreen:

to ja cośtamcośtam odpowiem
- futra zimowego dostała Zdzisława - bo ona nieustraszenie okupuje balkon nawet w czasie przymrozków
- Le Corbusier zmienił położenie, bo tak mniej miejsca zajmuje, a frajda taka sama, a może nawet większa
- te tam stany, których podobno nie rozumiecie następują po, a nawet zamiast; czasami w wyniku, ale niekoniecznie
- co do oćwiekowanego pancerza Pasibrzuchy - z żalem konstatuję, że nic mi się weń nie zmieści, jak również, iż nie jest on na pewno pancerzem bandyty, ale tylko taki w chwili obecnej ukontentuje moje zbrodnicze gusta

w nagrodę kolejna porcja tych nudnych kotów, strasznie są nudne, koty w ogóle są nudne, kto to w ogóle wymyślił, żeby na kocim wątku zanudzać ludzi kotami
no

jesienna integracja u Małego Dużego

Obrazek

Obrazek

Obrazek

mówiłę, że jestę przystojniakię

Obrazek

pozytywka

Post » Nie paź 14, 2012 16:05 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

Na zdjęciu z przystojniakiem drugi plan tez niezgorszy :D
Cudowności kocie :1luvu:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie paź 14, 2012 16:08 Re: Stara Szafa Mała Sowa cz. 8; Duża upadła na głowę

ty to masz oko 8O
teraz dopiero dostrzegłam
tego drugiego plana :D

pozytywka

[poprzednia][następna]