Rety skarpetki kocie- jaaana kocham Cię

.
Wlasnie dotarlo do mnie ,ze ja chyba jutro rnao jade do pracy na konf

aaaaaauc- na wszelki wypadek wyslalam wyprodukowanego waznego papierka @ i jutro z rana zadzwonie do rpacy ,czy jutro konf-bo nie dostalam terminarzu @
Dostalam tez jakies pismo z banku i bede musiala zajrzec do oddzialu-a tu przeciez zaczely sie upaly

,ktorych nie znosze.
W trakcie docinania paneli glupio mi bylo robic zdjecia Rysia z ekipa- kiedy docinali on siedzial w odleglosci 10cm od przecinarki elektrycznej- kurcze balam sie ,ze mu cos do oka wpadnie,ale co zagonilam do domu,to wracal. On ma cos nie tak ze sluchem -dzis bylo duzo wiercenia-zeroruchow czulkow i rozkoszne spanie na drapaku lub w innych miejscach- Bolek wymiekl i stwierdzil ,ze ten kot jest fajny

i pierwszy jakiego widzial tak z bliska,tylko czmeu taki duzzzzzzzzzzzzy. Ubolewal tez ,ze Gucio nei chce mu sie pokazac nawet na moment-widzial kawalek Gucia tylko wtedy ,gdy przenoszono sofe i lecialam na ratunek bo byl schowany na niej-Smakusia sie na niej po prostu przewiozla jak ja przenosilismy,a Gucio wolal ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu- polecialam wzielam na rece i umoscilam w przeniesionej sofie pod narzuta i sterta rzeczy-nie wyszedl stamtad juz do konca remontu
Teraz gotuje i pomalutku cos tam robie-za chwile koty sdostana mokra kolacje

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.