Rudi i Pysia III :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 26, 2012 15:41 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

Niedzielne dolce far niente.
Brak słów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Nie sie 26, 2012 16:28 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

Widzę, ze nie tylko u nas koty mają nakolankowy nastrój. Mnie już tyłek drętwieje...

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Nie sie 26, 2012 17:14 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

nie schrupaliśmy, ale trzymamy i ciągle próbujemy :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie sie 26, 2012 19:05 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

Obrazek

Pozdrawiamy:)

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Nie sie 26, 2012 22:00 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

Uroczyście oświadczam, ze to jest ŚCIEMA.
Podobno nie mozesz mieć 3 kota - no jak kurak nie, jak masz jeszcze SPORY kawałek wolnego łóżka.?!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon sie 27, 2012 15:12 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

Help...

Wyszłam sobie dzisiaj rano ze Smokiem na spacer i zostałam zaatakowana, a właściwie Smok został zaatakowany miłością przez około 5 tygodniową kicię samotnie wędrującą po chodniku. 8O
Gówniara nie bała się wcale i po prostu podeszła z zadartym ogonkiem do psa, potem do mnie, wyraźnie szukając pomocy. Mamy żadnej w pobliżu nie było, kicia całkiem samotna. No kurde - przecież nie zostawię jej na chodniku, bo jak podejdzie do innego psa, mniej przyjaźnie nastawionego do kotów, to ją zeżre :roll: Warunków na tymczasowanie nie mam, zwłaszcza takiego malucha, bo mi brat wyciął w drzwiach łazienki otwór wentylacyjny na dole, przez który mała potrafi się wydostać. :? Lena, bo takie imię nadała jej Zuzia została na razie zabrana do weta, odrobaczona wstępnie i wypryskana środkiem na pchły, bo aż się na niej roiło, i obecnie zamieszkuje transpotrerek. Oczka są o dziwo zdrowe i kicia czuje się chyba świetnie. Niestety absolutnie nie może u mnie zostać, ponieważ Smok jest jeszcze wariatem małym i na pewno zrobi jej niechcący krzywdę - to 13kg rozbrykanego szczeniaka przeciwko 0,5 kg Lenki - też brykającej :? Nie mam możliwości izolowania zwierząt, a transporterek to trochę jak karcer. Jeśli ktoś chciałby wziąć, albo choć potymczasować takie cudo, to baaaardzo bym był wdzięczna.
A oto Lena
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon sie 27, 2012 15:32 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

pomponmama pisze:Help...

Wyszłam sobie dzisiaj rano ze Smokiem na spacer i zostałam zaatakowana, a właściwie Smok został zaatakowany miłością przez około 5 tygodniową kicię samotnie wędrującą po chodniku. 8O
Gówniara nie bała się wcale i po prostu podeszła z zadartym ogonkiem do psa, potem do mnie, wyraźnie szukając pomocy. Mamy żadnej w pobliżu nie było, kicia całkiem samotna. No kurde - przecież nie zostawię jej na chodniku, bo jak podejdzie do innego psa, mniej przyjaźnie nastawionego do kotów, to ją zeżre :roll: Warunków na tymczasowanie nie mam, zwłaszcza takiego malucha, bo mi brat wyciął w drzwiach łazienki otwór wentylacyjny na dole, przez który mała potrafi się wydostać. :? Lena, bo takie imię nadała jej Zuzia została na razie zabrana do weta, odrobaczona wstępnie i wypryskana środkiem na pchły, bo aż się na niej roiło, i obecnie zamieszkuje transpotrerek. Oczka są o dziwo zdrowe i kicia czuje się chyba świetnie. Niestety absolutnie nie może u mnie zostać, ponieważ Smok jest jeszcze wariatem małym i na pewno zrobi jej niechcący krzywdę - to 13kg rozbrykanego szczeniaka przeciwko 0,5 kg Lenki - też brykającej :? Nie mam możliwości izolowania zwierząt, a transporterek to trochę jak karcer. Jeśli ktoś chciałby wziąć, albo choć potymczasować takie cudo, to baaaardzo bym był wdzięczna.
A oto Lena
Obrazek

O ooo jakie słodzio !Przesliczna! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mam nadzieje ze szybko znajdzie nowy domek . :ok:

Lilka Mrau

Post » Pon sie 27, 2012 17:01 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

Nie wiem jak ja to zrobiłam, ale znalazłam! Właśnie w tej chwili Lenka z nową mamusią pojechały do domu. Wzięła ją chrzestna matka mojego strasznego dziecka :mrgreen: Domek bardzo dobry, najlepszy, choć wychodzący, ale kociodoświadczony. Niedawno odszedł staruszek Franek w tym domku. Lena bedzie mieszkała z suka owczarka, którą Agnieszka 4 lata temu uratowała ze schroniska w Zgierzu - piesa była umierająca, ale ją odratowała. :mrgreen: Jestem spokojna o los Leny :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon sie 27, 2012 17:02 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

pomponmama pisze:Nie wiem jak ja to zrobiłam, ale znalazłam! Właśnie w tej chwili Lenka z nową mamusią pojechały do domu. Wzięła ją chrzestna matka mojego strasznego dziecka :mrgreen: Domek bardzo dobry, najlepszy, choć wychodzący, ale kociodoświadczony. Niedawno odszedł staruszek Franek w tym domku. Lena bedzie mieszkała z suka owczarka, którą Agnieszka 4 lata temu uratowała ze schroniska w Zgierzu - piesa była umierająca, ale ją odratowała. :mrgreen: Jestem spokojna o los Leny :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Gratulacje
Życzymy powodzenia Lence na nowej drodze życia.

Lilka Mrau

Post » Pon sie 27, 2012 17:58 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

Mój Tatuś mawiał w takich wypadkach, że Bozia czuwa nad wariatami :mrgreen:
Bardzo się cieszę PąpąOlu, że wszystko tak bezszmerowo się skończyło :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon sie 27, 2012 18:05 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

Ho ho ho 8O Ale akcja błyskawiczna 8O
No szacun.... :ok:
Neigh....a gdzie ty widzisz wolne miejsce 8O Chyba, że masz na myśli moje :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon sie 27, 2012 18:05 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

No cóż :? Że ja jestem niespełna rozumu, to wiadomo nie od dzisiaj. Ale nie mogłam zostawić tego maleństwa na pastwę psów. No nie mogłam i już. Chociaż przyznaję, że skóra mi się pomarszczyła na zadzie jak sobie uświadomiłam (już w domu) czym to grozi. Na szczęście się udało :D Więcej szczęścia, niż rozumu. Jak jutro pójdę z psem na spacer, to będę szła z zamkniętymi oczami. Najwyżej wlezę w jakiś słup... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon sie 27, 2012 18:11 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

spacery z psami to są niebezpieczne. wyjście z reksem skończyło się przyniesieniem przeze mnie 2 kilkudniowych smarków :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon sie 27, 2012 18:15 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

No, ryzykowne :wink:
Ale, agul-lo, co byś bez nich robiła?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon sie 27, 2012 18:24 Re: Rudi i Pysia III :) Wakacje!!!!

nie wiem. ale po śmierci reksa to bym bez nich zwariowała.rysiek ma ostatnio zabawe nową. kładzie mi się na kolanach jak siedzę przy kompie i jak za dużo piszę to kopie mnie w brzuch tylnymi łapkami :? to średnio fajne :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]