Co Wy wszystkie pie...licie???? Ja też jestem stara baba, za to jestem chuda zamiast gruba

Kiedyś mi to przeszkadzało, teraz mam to w dooopie. A mimo, że w lustrze widzę zmary i nie umiem starzeć się tzw "godnością" to w środku mam ciągle 20 lat i tak zapewne zostanie.
Ale pewno z czasem przyjdą botoxy czy inne wynalazki, bo już mnie korci.
Co do tego, że mam ładne włosy baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się mylicie. Albo i nie, zależy jak na to spojrzeć.
Co do kolczyków, to ja wszystkie sobie robiłam sama, a zaczęłam w wieku lat 16-stu. Wtedy jeszcze nikt nie miał kolczyka w nosie, a ja miałam, nie było ludzia na ulicy, co by się nie gapił. Teraz to norma. Już w podstawówce miałam inklinacje do fascynacji tatuażem i tym podobnymi "wynaturzeniami"
Co do dooopska na zdjęciu, to doopa miała za małą rozdzielczość do tła, i musiałam ją mocno powiększyć, bo nie chciało mi się zmniejszać zdjęcia oryginalnego (z lenistwa). Dyplom jest prawdziwy - wisi na ścianie, zapraszam do podziwiania, przy okazji koty możecie pooglądać (o ile będą się chciały przedstawić)
Georg-inia pisze:najmysia, wiesz, że zawsze baaardzo Cię lubiłam, nie?
to już nie lubisz? Za co?
Można starym babom, sama jestem stara, a teraz zamierzam sobie zrobić plecy. Może w kwietniu mi się uda zacząć (to duże ma być, więc gościu będzie musiał robić po kawałku, taki kawałek ile mu kasy przyniosę, wkurwiające takie coś jest, bo wolałabym usiąść na 6 czy 7 h i zrobić na raz, ale coż wszystko się o kasę rozbija).
Dobrze, że moja mama nie włazi na ten wątek