SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2011 12:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Gosia,Ty lepiej drałuj do zębologa,niech on się tym zajmie,domowe sposoby pomagaja tylko na chwilkę,a prędzej czy pozniej i tak trzeba bedzie cos z nim zrobić,więc lepeij predzej :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt gru 09, 2011 12:19 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
rapsodia82 pisze:Gosiu, zimne okłady, mnie pomagały.

Spróbuję, Martusiu...ja wiem, że dentysta najlepszy, ale się bojam bardzo...normalnie cesarki sie tak nie bałam :oops: :oops: :oops: .

teraz mozna zeby leczyc w znieczuleniu 8)

kotx2

Post » Pt gru 09, 2011 12:20 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Obawiam się, że innego wyjścia jak dentysta nie ma.
Samo raczej nie przejdzie, a i domowe środki nie pomogą.
No chyba że wyrwać... u kowala...

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 09, 2011 12:21 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Patrycja, no wiem, ale jak mam podbieg ropny, to mi nie zadziała znieczulenie :( .
A na żywca to ja się boję...już raz dentystkę w rękę ugryzłam, to mi przez lata pamiętała :mrgreen:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 09, 2011 12:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bazyliszkowa pisze:Obawiam się, że innego wyjścia jak dentysta nie ma.
Samo raczej nie przejdzie, a i domowe środki nie pomogą.
No chyba że wyrwać... u kowala...

To ja do kowala wolę... :( .
No co ja zrobię, od zawsze tak mam z tym dentystą :( :( :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt gru 09, 2011 12:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

W Katowicach w pogotowiu Dentystycznym jest jden cudotwórca dr Kanas
jak ktoś ma wyjatkowy przypadek to tylko do niego i mają zabiegi na Kasę Chorych - ale byś musiała wsiaść w PKP
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt gru 09, 2011 12:25 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Poza tym dentysta przy ropie nie będzie rwał powinien Ci przepisać antybiotyk- ja miałam Dalacin C, zębom pomaga superowo, za to o brzuch nie pytac...
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt gru 09, 2011 12:25 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Dalacin to po pierwsze, jak ropień czy coś, fajny jest dr. Wypart na ul. Nowowiejskiego, to jedyny dentysta w całym mieście, który może mi grzebać w paszczy...
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 12:26 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny jednocześnie o tym Dalacinie pisałyśmy... :piwa:
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 12:26 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

:ryk: :ryk: :ryk: to się nazywa wspólne przeżywanie
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt gru 09, 2011 12:27 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:W Katowicach w pogotowiu Dentystycznym jest jden cudotwórca dr Kanas
jak ktoś ma wyjatkowy przypadek to tylko do niego i mają zabiegi na Kasę Chorych - ale byś musiała wsiaść w PKP

Tak to ja nie dam rady, Małgoś...do pracy jeszcze dziś muszę...
A tam, na razie to zimne przyłoże, a jak spuchnięte zejdzie, to pójdę :( :( :( .
Wiem, że moja dziecka to na podbiegi ropne Dalacin dostała...jeszcze mam trochę.

O, widzę, że razem pisałyśmy we trzy :D !

vip

Post » Pt gru 09, 2011 12:30 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Patrycja, no wiem, ale jak mam podbieg ropny, to mi nie zadziała znieczulenie :( .
A na żywca to ja się boję...już raz dentystkę w rękę ugryzłam, to mi przez lata pamiętała :mrgreen:

:ryk: jak kot

kotx2

Post » Pt gru 09, 2011 12:31 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Zaraz wezmę od Luka numer do jego ukochanego dentysty... :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 12:33 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kotx2 pisze:
vip0 pisze:Patrycja, no wiem, ale jak mam podbieg ropny, to mi nie zadziała znieczulenie :( .

To wcale nie do śmiechu jest...potem za jakis czas z czymś do niej poszłam, to mi drzwi przed nosem zamknęła...nawet jej zapłacić chciałam...powiedziała, że jej ręce do pracy potrzebne... :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Pt gru 09, 2011 12:34 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
kotx2 pisze:

To wcale nie do śmiechu jest...potem za jakis czas z czymś do niej poszłam, to mi drzwi przed nosem zamknęła...nawet jej zapłacić chciałam...powiedziała, że jej ręce do pracy potrzebne... :ryk: :ryk: :ryk: .

:ryk: :ryk:

kotx2

[poprzednia][następna]