Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:rapsodia82 pisze:Gosiu, zimne okłady, mnie pomagały.
Spróbuję, Martusiu...ja wiem, że dentysta najlepszy, ale się bojam bardzo...normalnie cesarki sie tak nie bałam![]()
![]()
.
Bazyliszkowa pisze:Obawiam się, że innego wyjścia jak dentysta nie ma.
Samo raczej nie przejdzie, a i domowe środki nie pomogą.
No chyba że wyrwać... u kowala...
mamaGiny pisze:W Katowicach w pogotowiu Dentystycznym jest jden cudotwórca dr Kanas
jak ktoś ma wyjatkowy przypadek to tylko do niego i mają zabiegi na Kasę Chorych - ale byś musiała wsiaść w PKP
vip0 pisze:Patrycja, no wiem, ale jak mam podbieg ropny, to mi nie zadziała znieczulenie.
A na żywca to ja się boję...już raz dentystkę w rękę ugryzłam, to mi przez lata pamiętała
kotx2 pisze:vip0 pisze:Patrycja, no wiem, ale jak mam podbieg ropny, to mi nie zadziała znieczulenie.
A na żywca to ja się boję...już raz dentystkę w rękę ugryzłam, to mi przez lata pamiętała
jak kot
vip0 pisze:kotx2 pisze:vip0 pisze:Patrycja, no wiem, ale jak mam podbieg ropny, to mi nie zadziała znieczulenie.
jak kot
To wcale nie do śmiechu jest...potem za jakis czas z czymś do niej poszłam, to mi drzwi przed nosem zamknęła...nawet jej zapłacić chciałam...powiedziała, że jej ręce do pracy potrzebne...![]()
![]()
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 204 gości