Obserwatorka ma bardzo duze i piekne oczyska

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:
Obserwatorka ma bardzo duze i piekne oczyska![]()
![]()
matka maruda pisze:U mnie też pada, Toffinek przysypia na biurku, a ja zaraz muszę iść do pracy, echhh...
AAua.zabers pisze:... a więc, dzień upłynął na finalizowaniu tzw. spraw różnych (w tym ostatnia dawka lekarstw dla Glucura). Ogłaszam zatem, że Glucur jest zdrów jak ryba, nówka-sztuka-pierwszy właściciel, jak po wulkanizacji. Saszka-Zmrol płynnie wtapia się w życie pokemońskie (co skrupulatnie obserwuje [i relacje zdaje] mój TŻ).
Co do bakcyla, ach tak, oczywiście. Stojąc w obliczu zdradzieckiej napaści ze strony Ortodoksyjnych Bakcyli, mimo przeważającej siły wroga, My, lud pracujący miast i wsi trzymamy się dzielnie i stawiamy nieprzyjacielowi zdecydowany opór. Nasze dywizje nieprzerwanie prą do przodu nie zważając na zasadzki i pułapki. Naszą bronią stał się Dalacin w dawce "dla hipopotama" i inne wspomagające specyfiki, tak więc powoli wracamy z tarczą (już widać nas na horyzoncie jako Wcale Nie Znikający Punkt).
Poszedł, ale na Świecie wrażenia nie zrobił. Pozostaje w mojej bibliotece 'zdjęć dziwnych'.zabers pisze:Przy okazji, husarz poszedł w świat?
Mam uraz do podobnych tekstów. Proszę, wyleż zwyczajnie swoje i wyzdrowiej. Nizabers pisze:(nie mam aż tygodnia na smęcenie, ale obiecuję, że do poniedziałku - wdrożę plan "oszczędnościowy" ( w tym nie pójdę tłuc się po lasach rowerem)
pogwizd pisze:Poszedł, ale na Świecie wrażenia nie zrobił. Pozostaje w mojej bibliotece 'zdjęć dziwnych'.zabers pisze:Przy okazji, husarz poszedł w świat?
pogwizd pisze:Mam uraz do podobnych tekstów. Proszę, wyleż zwyczajnie swoje i wyzdrowiej. Nizabers pisze:(nie mam aż tygodnia na smęcenie, ale obiecuję, że do poniedziałku - wdrożę plan "oszczędnościowy" ( w tym nie pójdę tłuc się po lasach rowerem)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 33 gości