anulka111 pisze:halbina wyzyla sie polonistycznie![]()
he, he -czy musi byc z przecinkiem?
a hi hi bez spacji ładniejsze
ja nie jestem autorytetem ortograficznym...

hi a. hi!
hi, hi a. hi, hi!
http://so.pwn.pl/lista.php?co=hi+hi
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:halbina wyzyla sie polonistycznie![]()
he, he -czy musi byc z przecinkiem?
a hi hi bez spacji ładniejsze
anulka111 pisze:Czesc wszystkim-mam mase roboty papierkowej ,forum tylko w tle dla odpoczynku![]()
Koty pomagaja mi jak moga-doszlam do etapu ,ze na stale mam stol rozlozony w owal,bo w porywach trzy koty wysypiaja sie na moich papierkach![]()
Moglabym pracowac przy biurku ,ale ..........wtedy mieszcza sie max 2 kotkii przestaje sie wowczas miescic ja.
Ze wzgledu na Gucia delikatniusia zmniejszylam ilosci mieska ,by mu nie zaszkodzic....Rys z troski o Gucia podzera mu bezczelnie z miski-mimo ,ze miski stawiam w trzech roznych katach pokoju= Rys usprawiedliwiony wiec ,bo robi to dla zdrowia Gucia![]()
A ja wole ,by Gucio jadl z wiekszej czesci sucha karme-karme maja wystawiona na stale ......na szczescie rozsadnie sie podzielily-Gucio chetnie je sensitivity,reszta woli TOTW.
Koty chca sie glaskac bez konca.......mozna zwariowac z nimiale jak to fajnie miec tak miziaste kotki
![]()
anulka111 pisze:Prawda![]()
Zwlaszcza ,ze elektryzuja sie na calewgo-a z tego co pamietam ,to mokrymi rekami ,jak sie glaszcze ,to ma sie elektryzowanie z glowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 52 gości