Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Vel. Psocisław & em'Inencja
DziękiZdjęcie marne, bo z komórki
nie ważne,ale słodziaki som
kociczka39 pisze:
Avian pisze:Dzień dobry wiosenne
Hannah12 pisze:Cześć jak po koncercie.
My zadowoleni wybawieni.
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć jak po koncercie.
My zadowoleni wybawieni.
Świetny koncert był. Ale i tak prezydent miasta mnie wnerwił. Na początku wręczał dyrygentowi (urodzonemu dawno dawno we Lwowie, jednemu z pierwszych powojennych szefów wrocławskiej filharmonii) medal "Zasłużony dla miasta Wrocławia". I oczywiście musiał strzelić gadkę o "serdecznych związkach między Lwowem a WARSZAWĄ".
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:
Mysiu, jak zwykle jesteś piękna
![]()
Psot zauroczony
Ojej![]()
![]()
![]()
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć jak po koncercie.
My zadowoleni wybawieni.
Świetny koncert był. Ale i tak prezydent miasta mnie wnerwił. Na początku wręczał dyrygentowi (urodzonemu dawno dawno we Lwowie, jednemu z pierwszych powojennych szefów wrocławskiej filharmonii) medal "Zasłużony dla miasta Wrocławia". I oczywiście musiał strzelić gadkę o "serdecznych związkach między Lwowem a WARSZAWĄ".
![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Bure są piękne i już. Brzydkich w żadnym kolorze nie maTeż byłam na tym koncercie! Szkoda, że nie wiedziałam, że jesteś
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:
Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że prezydent będzie i nie wzięłam ze sobą żadnego jajka. A siedziałam tak blisko, że dałoby radę dorzucić...
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że prezydent będzie i nie wzięłam ze sobą żadnego jajka. A siedziałam tak blisko, że dałoby radę dorzucić...
nieźle,już w takim momencie mógł sobie darować
I coś mu z tego przyszło?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Tygrysiątko, zuza i 54 gości