Trójka drombo i ona, pies i nowy mały duży :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 21:35 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Dużo zdrowia, Kacperku :balony:
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Nie kwi 17, 2011 20:13 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Kacperek dziękuje za życzenia. Jutro będę polować na jego siurki. sika fajnie, więc chyba nie bardzo chcę poznać wyniki, w razie gdyby nie były za ciekawe... ale zrobić co jakiś czas trzeba..

przede mną 2 dni wolne. hurraaa :piwa:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Nie kwi 17, 2011 21:08 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Kacperku :1luvu: sto lat w zdrowiu i z kochającymi Dużymi :torte:

Fajny jest Antonio 8)
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Pon kwi 18, 2011 5:23 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

FluszakPluszak pisze:Kacperku :1luvu: sto lat w zdrowiu i z kochającymi Dużymi :torte:

Fajny jest Antonio 8)

dziękujemy :)
w końcu ktoś zauważył, że Antoś jest 'fajny', a nie tylko 'duży' ;) ale ja wiem.. tu sami kociarze.. :twisted:

jak już mówiłam, boję się łapać siuśki Kacpra, bo wtedy zawsze się coś psuje :roll: dziś mnie wyprzedził i nie złapałam, ale widać wystarczy, że pomyślę o łapaniu.. usłyszałam, że sika, coś pomachał łapką i wyskoczył z kuwety, zrobił kółko po pokoju i się zaczął myć. już dawno: 1. nie wyskakiwał z kuwety, 2. nie mył się zaraz po tym, 3. nie robił siku w kuwecie z drewnianym żwirkiem, porzucając swoją ulubioną z silikonem - choć to tu ma chyba najmniejsze znaczenie. znów się zaczynam martwić :roll:
Obrazek

catawba

Post » Pon kwi 18, 2011 5:56 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Fluszak, a może dołożysz coś do naszych prób ustalenia co to za MIX z tego mojego psa? 8)
Obrazek

catawba

Post » Pon kwi 18, 2011 11:29 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Witam! :D

Fajny piesek, fajny. :wink:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto kwi 19, 2011 8:05 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

dziękuję Madziu za docenienie pieska 8)

Witam wtorkowo ;)

stwierdziłam, że muszę zmienić delikatnie tytuł, bo mi się koty upodobniają do trójki drombo, a więc nie jestem z tego powodu szczęśliwa :twisted: głównie Songo. Jestem też zdania, że kot dopasowuje się do imienia (czasem odwrotnie) i że błędem było nazywać Songo Songo, bo choć teoretycznie nic nie znaczy, był to jakiś ludzik w bajce i na pewno był bardzo wredny i niedobry dla swoich towarzyszy ;) jestem pewna, że gdybyśmy go nazwali Mruczuś, Miluś lub coś innego miłego, to byłby całkiem miłym kotkiem. a tak, to tylko stoję na straży spokoju Kacpra :roll:

Kacper na szczęście już wczoraj i dzisiaj też ładnie sika, znów do swojej kuwety, znów zakopuje i nie ucieka. Może to był przypadek, a może nie..
słonko zagląda do domu, okno otwarte, więc koty się przy nim gromadzą i Kacper z Songiem się kłócą. dochodzi do tego, że nawet jak Songo nic do Kacpra nie ma, to ten mu łapą przyłoży i tak 8O w sensie Kacper Songowi. broni się na zaś :wink:

no i łażą i miągwią.. Songo jak torpeda leci do drzwi jak chcę wyjść z psem. Nie pomagają tłumaczenia, że w tym domu tylko pies wychodzi na dwór, i że gdyby Songo chodził za człowiekiem jak pies, na wołanie, to może też by wyszedł, ale jest kotem, więc... :twisted: Kacper też potrafi pół dnia chodzić po domu i śpiewnie zawodzić..
Myszka i Benuś umieją sobie na szczęście znaleźć zajęcie w domu i nie "cierpią" na nudę ;)
Obrazek

catawba

Post » Sob kwi 23, 2011 7:05 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Wesołych Świąt! :D Obrazek

Mru i Reszta
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob kwi 23, 2011 19:25 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Wesołych Świąt!!!

Obrazek

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie kwi 24, 2011 17:55 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto kwi 26, 2011 7:33 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

witam poświątecznie ;) dziękuję za życzenia, mam nadzieję, że Wam też święta minęły przyjemnie i spokojnie 8)

ja w zasadzie nie świętuję, do tego w niedzielę byłam w pracy, więc jajko zjadłam wczoraj :)

Koty się nudzą, SOngo poluje na Kacpra - pewnie z nudów... mógłby się powyżywać na psie, jemu na pewno to by nie przeszkadzało. Próbuję ułożyć plan, który by pogodził szkolenie psa z kastracją.. szkolenie zaczyna się 9 maja i fajnie, gdybyśmy zdążyli mu zbadać krew i wyciąć, no i żeby był już zdolny uczestniczyć.. nie pamiętam niestety jak długo Poker dochodził do siebie..

miłego dnia zaglądającym :wink:
Obrazek

catawba

Post » Wto kwi 26, 2011 16:22 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Szybko działasz, kastracja, szkolenie. Jak długo trwa takie szkolenie?

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto kwi 26, 2011 20:38 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Czasem trzeba się w d*** kopnąć i zacząć działać.. już sobie wszystko rozplanowałam. Jutro badamy krew i ważymy potwora. W piątek zabieg, będzie miał 1.5 tygodnia do rozpoczęcia szkolenia - powinno mu starczyć, by zapomniał o "urazie" do nas ;) Szkolenie trwa chyba 12 tygodni... 24 godziny praktyki, 2 razy w tygodniu prawdopodobnie po godzinie. ale może dłużej, bo 3 miesiące to raczej nie trwa.. :roll:
rozmawiałam dziś z prowadzącą, dość sensownie się wypowiadała, więc się zapisałam. Przede wszystkim, pasuje mi godzinowo 8) przynajmniej w maju :wink:

jeszcze muszę się kopnąć w d*** i kupić w końcu mieszkanie, ale to już większe wyzwanie, a czasu coraz mniej.. :roll:
Obrazek

catawba

Post » Śro kwi 27, 2011 10:50 Re: Trójka drombo i ona - Borsuczek (*) nastał Antonio ;) foty

Witam obżartuchy! :mrgreen:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]