Moderator: Estraven
OKI pisze:To konto masz to samo, co na Baciki było?
Ja mam dziurę budżetową jak stąd do Krakowa, ale kumpel z pracy płakał, że nie wie, gdzie kasę wysłać![]()
Jak dojdzie niezidentyfikowana kasa od niejakiego J.J. to daj cynk, plisss (jak nie dojdzie, też daj)
margaretka2002 pisze:OKI pisze:To konto masz to samo, co na Baciki było?
Ja mam dziurę budżetową jak stąd do Krakowa, ale kumpel z pracy płakał, że nie wie, gdzie kasę wysłać![]()
Jak dojdzie niezidentyfikowana kasa od niejakiego J.J. to daj cynk, plisss (jak nie dojdzie, też daj)
Tak, to samo.Bede krzyczec.
Ty wiesz jak duza jest nagrzewnica elektryczna albo gazowa? Sa takie do przewiezienia od glowaca z Wawy, ale nie wiem, czy np. Tobie by sie zmiescilo...
OKI pisze:margaretka2002 pisze:OKI pisze:To konto masz to samo, co na Baciki było?
Tak, to samo.Bede krzyczec.
Ty wiesz jak duza jest nagrzewnica elektryczna albo gazowa? Sa takie do przewiezienia od glowaca z Wawy, ale nie wiem, czy np. Tobie by sie zmiescilo...
Nie mam pojęcia jakie to duże, ale muszę pogadać z ojcem - myślę, żeby pożyczyć od niego bryczkęTo jest Ford Courier - czyli mała bagażówka, pytanie tylko, czy toto dojedzie do Sandomierza
Natomiast moglabym wtedy zabrać trochę gratów i ew. jedną osobę
OKI pisze:Nie mogę się do Starszego dodzwonić - pewnie gdzieś hula po budowie. Jak tylko będę wiedzieć w jakim stanie strucel jest obecnie, to dam znać. Yarisek ma mocno ograniczone możliwości pakowawcze, ale po złożeniu siedzeń też coś tam wlizie
margaretka2002 pisze:OKI pisze:Nie mogę się do Starszego dodzwonić - pewnie gdzieś hula po budowie. Jak tylko będę wiedzieć w jakim stanie strucel jest obecnie, to dam znać. Yarisek ma mocno ograniczone możliwości pakowawcze, ale po złożeniu siedzeń też coś tam wlizie
Wiesz co... Achaja chce ciuchy po corce i nowe kurtki jakies dac tez, dam jej Twoj fon gdybys jechala czymkolwiek, OK? Obawiam sie, ze poczcie za bardzo ufac nie mozna, szczegolnie w takim momencie... Wprawdzie to by nie bylo pewnie dla Kasi, ale na pewno jest tam wielu ludzi, ktorym sie przyda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości