Jonasz - kot klasyczny :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 17, 2010 10:46 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

Stęsknił się na pewno - tylko musi Wam pokazać, że nie ma tak hop-siup :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto maja 18, 2010 0:15 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

Jonaszek spi glownie, bo deszcz pada... No i wlazi wszedzie lacznie z pralka. :lol: :lol: :lol: Mam nadzieje, ze mnie pozna. :roll:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Wto maja 18, 2010 8:22 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

Pralki są fascynujące, zwłaszcza wirowanie :lol:

OKI

Post » Wto maja 18, 2010 22:39 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

Noooooooooo, fascynujace sa tez... taborety. :lol: :lol: :lol:

margaretka2002

Post » Śro maja 19, 2010 8:48 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

I stołki barowe :mrgreen:

OKI

Post » Śro maja 19, 2010 23:33 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

Jeszcze sie nie dorobilam... :roll:

Kurcze, cale szczescie, ze ich nie zaleje tam...

Kupilam Twoja torbe i przy okazji napoj Viyo w tym sklepie: http://www.e-petshop.pl
Niewiele maja, ale to co maja jest mega tanie.

margaretka2002

Post » Czw maja 20, 2010 8:18 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

Faktycznie, polowa ceny 8O
Pozostaje mi pocieszyć się, że to pewnie nowy sklep i nie było go jeszcze, jak swoją kupowałam. Ale może po pierwszym bym drugą kupiła :roll:

Nie mogę przestać myśleć o Kachnie :(

OKI

Post » Pt maja 21, 2010 0:41 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

Musimy zrobic co sie da dla Kasi... :(

Tak, to jest nowy sklep, a poza tym machneli sie w nazwie tej torby, wiec natknelam sie na nia przypadkiem... Przetestuje tez Viyo. Podobno koty pija go jak szalone.

margaretka2002

Post » Pon maja 24, 2010 8:48 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

To konto masz to samo, co na Baciki było?
Ja mam dziurę budżetową jak stąd do Krakowa, ale kumpel z pracy płakał, że nie wie, gdzie kasę wysłać :mrgreen:
Jak dojdzie niezidentyfikowana kasa od niejakiego J.J. to daj cynk, plisss (jak nie dojdzie, też daj :wink: )

OKI

Post » Pon maja 24, 2010 18:54 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

OKI pisze:To konto masz to samo, co na Baciki było?
Ja mam dziurę budżetową jak stąd do Krakowa, ale kumpel z pracy płakał, że nie wie, gdzie kasę wysłać :mrgreen:
Jak dojdzie niezidentyfikowana kasa od niejakiego J.J. to daj cynk, plisss (jak nie dojdzie, też daj :wink: )

Tak, to samo. :) Bede krzyczec.

Ty wiesz jak duza jest nagrzewnica elektryczna albo gazowa? Sa takie do przewiezienia od glowaca z Wawy, ale nie wiem, czy np. Tobie by sie zmiescilo... :roll:

margaretka2002

Post » Wto maja 25, 2010 8:11 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

margaretka2002 pisze:

Ty wiesz jak duza jest nagrzewnica elektryczna albo gazowa? Sa takie do przewiezienia od glowaca z Wawy, ale nie wiem, czy np. Tobie by sie zmiescilo... :roll:

Nie mam pojęcia jakie to duże, ale muszę pogadać z ojcem - myślę, żeby pożyczyć od niego bryczkę :roll: To jest Ford Courier - czyli mała bagażówka, pytanie tylko, czy toto dojedzie do Sandomierza :x Natomiast moglabym wtedy zabrać trochę gratów i ew. jedną osobę :roll:

OKI

Post » Wto maja 25, 2010 14:16 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

OKI pisze:
margaretka2002 pisze:

Nie mam pojęcia jakie to duże, ale muszę pogadać z ojcem - myślę, żeby pożyczyć od niego bryczkę :roll: To jest Ford Courier - czyli mała bagażówka, pytanie tylko, czy toto dojedzie do Sandomierza :x Natomiast moglabym wtedy zabrać trochę gratów i ew. jedną osobę :roll:

To mysl jak by co. :roll:

margaretka2002

Post » Wto maja 25, 2010 14:20 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

Nie mogę się do Starszego dodzwonić - pewnie gdzieś hula po budowie. Jak tylko będę wiedzieć w jakim stanie strucel jest obecnie, to dam znać. Yarisek ma mocno ograniczone możliwości pakowawcze, ale po złożeniu siedzeń też coś tam wlizie :wink:

OKI

Post » Wto maja 25, 2010 21:52 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

OKI pisze:Nie mogę się do Starszego dodzwonić - pewnie gdzieś hula po budowie. Jak tylko będę wiedzieć w jakim stanie strucel jest obecnie, to dam znać. Yarisek ma mocno ograniczone możliwości pakowawcze, ale po złożeniu siedzeń też coś tam wlizie :wink:

Wiesz co... Achaja chce ciuchy po corce i nowe kurtki jakies dac tez, dam jej Twoj fon gdybys jechala czymkolwiek, OK? Obawiam sie, ze poczcie za bardzo ufac nie mozna, szczegolnie w takim momencie... Wprawdzie to by nie bylo pewnie dla Kasi, ale na pewno jest tam wielu ludzi, ktorym sie przyda. :roll:

margaretka2002

Post » Śro maja 26, 2010 9:23 Re: Jonasz - kot klasyczny :-)

margaretka2002 pisze:
OKI pisze:Nie mogę się do Starszego dodzwonić - pewnie gdzieś hula po budowie. Jak tylko będę wiedzieć w jakim stanie strucel jest obecnie, to dam znać. Yarisek ma mocno ograniczone możliwości pakowawcze, ale po złożeniu siedzeń też coś tam wlizie :wink:

Wiesz co... Achaja chce ciuchy po corce i nowe kurtki jakies dac tez, dam jej Twoj fon gdybys jechala czymkolwiek, OK? Obawiam sie, ze poczcie za bardzo ufac nie mozna, szczegolnie w takim momencie... Wprawdzie to by nie bylo pewnie dla Kasi, ale na pewno jest tam wielu ludzi, ktorym sie przyda. :roll:

Dawaj mój fon każdemu, jak uznasz za stosowne. Możesz podawać też adres - w razie czego rozparceluję po innych, bo pewnie nie tylko ja z Warszawy będę jechać.

OKI

[poprzednia][następna]