LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 27, 2009 21:41 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Nikt nie pyta o koteńkę ?
Toż to chodząca piękność,skromność i delikatność. :1luvu:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Sob lis 28, 2009 1:36 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Małgorzata Pękała pisze:Nikt nie pyta o koteńkę ?

Podrzucamy tę "chodząca piękność,skromność i delikatność" :1luvu:

Edit: "my" - czyli ja + moja kocia banda demolek :ryk:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob lis 28, 2009 7:58 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Na pewno znajdzie się najukochańszy domek! :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lis 28, 2009 8:44 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

vega36 pisze:

Chodząca (a raczej ganiająca) piękność, skromność i delikakność dziękuje pięknie wszystkim Ciociom i ich kocim bandom za wizyty w wątku i donosi, że wszystko jest w porządku, tylko jej pańcię zmogła grypa, dlatego ostatnio mało wieści było. Ale choróbsko już w odwrocie, tak że potem postaramy się zdać jakąś fotorelację :lol:

A imienniczka Lili z podpisu to przepiękna koteczka :P a te oczy Obrazek Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob lis 28, 2009 8:51 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Lileczko poranne uściski :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob lis 28, 2009 12:12 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

hop. slicznotko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lis 28, 2009 19:00 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

całuski wieczorne Lileczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lis 28, 2009 19:25 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Lili :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob lis 28, 2009 22:03 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Niestety, nikt o Lilunię nie pyta :(
A Lilunia jest już piękna, błyszcząca, grubiutka, wesolutka... no aniołeczek :1luvu:
A że nie ma nóżki :roll: no to co :P wcale jej to nie przeszkadza biegać, mordować myszek, piłeczek, Maksia :twisted:
A że nie widzi na jedno oczko :roll: no to ma drugie :P poradzi sobie w każdym kochającym domku :P
Obrazek
szukam piłeczki :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
tutaj też szukam piłeczki :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
chyba się w końcu zdrzemnę 8)
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob lis 28, 2009 22:08 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Lilunia znajdzie domek :ok: jak Matylda :ok: co z tego że bez łapki? przecież jest taka śliczna :1luvu:

Cameo

Post » Sob lis 28, 2009 22:17 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

zuzia96 pisze:
vega36 pisze:

Chodząca (a raczej ganiająca) piękność, skromność i delikakność dziękuje pięknie wszystkim Ciociom i ich kocim bandom za wizyty w wątku i donosi, że wszystko jest w porządku, tylko jej pańcię zmogła grypa, dlatego ostatnio mało wieści było. Ale choróbsko już w odwrocie, tak że potem postaramy się zdać jakąś fotorelację :lol:

A imienniczka Lili z podpisu to przepiękna koteczka :P a te oczy Obrazek Obrazek

Lili z podpisu pięknie dziękuje :1luvu:

Jak się teraz czujesz?

vega013

Post » Sob lis 28, 2009 22:28 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

vega36 pisze:
Lili z podpisu pięknie dziękuje :1luvu:

Jak się teraz czujesz?

Jest OK :lol: wróciłam do żywych :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob lis 28, 2009 22:45 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Cameo pisze:Lilunia znajdzie domek :ok: jak Matylda :ok: co z tego że bez łapki? przecież jest taka śliczna :1luvu:

Dzięki! A Ciebie Cameo podziwiam za niesamowitą umiejętność topienia lodu w sercach kocich strachulców. Ja mam jeszcze jedną tymczaskę Kulkę, której nie udało mi się przekonać do człowieka :oops: Mimo że jest u mnie już od lutego, wciąż boi się ludzkiej ręki :oops: i nie wiem, czy kiedykolwiek to się zmieni :cry:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob lis 28, 2009 22:55 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

zuzia96 pisze:Niestety, nikt o Lilunię nie pyta :(
A Lilunia jest już piękna, błyszcząca, grubiutka, wesolutka... no aniołeczek :1luvu:
A że nie ma nóżki :roll: no to co :P wcale jej to nie przeszkadza biegać, mordować myszek, piłeczek, Maksia :twisted:
A że nie widzi na jedno oczko :roll: no to ma drugie :P poradzi sobie w każdym kochającym domku :P
Obrazek
szukam piłeczki :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
tutaj też szukam piłeczki :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
chyba się w końcu zdrzemnę 8)
Obrazek

Jaka ona jest śliczna :1luvu:

Miałam kotka jednooczka. Tak samo jak wszystkie inne kotki biegał, skakał (bardzo precyzyjnie trafiał tam, gdzie zamierzał), polował na piłeczki, myszki i na ogonki pozostałych kotów. Brak oczka w niczym, dosłownie w niczym mu nie przeszkadzał. Niestety - miesiąc po kastracji umarł na FIP-a...

vega013

Post » Sob lis 28, 2009 23:04 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

zuzia96 pisze:Dzięki! A Ciebie Cameo podziwiam za niesamowitą umiejętność topienia lodu w sercach kocich strachulców. Ja mam jeszcze jedną tymczaskę Kulkę, której nie udało mi się przekonać do człowieka :oops: Mimo że jest u mnie już od lutego, wciąż boi się ludzkiej ręki :oops: i nie wiem, czy kiedykolwiek to się zmieni :cry:

Masz na myśli Kulkę - Drakulkę? :D kibicuje tej koteczce :D pod twoją opieką napewno przekona się że człowiek jest tylko dobry :) prędzej czy później :ok:

Cameo

[poprzednia][następna]