(a tak na serio to fajnie by było, bo lubię Was tu odwiedzać i czytać co tam u Menaszki nowego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Poddasze pisze:burżuje
(a tak na serio to fajnie by było, bo lubię Was tu odwiedzać i czytać co tam u Menaszki nowego)
mih pisze:no, my też chcemy na patyczek,,bo mieszkamy w DT![]()
Poddasze, bardzo nam miło. O Menażce można donieść tyle, że w ogóle nie ma wyczucia czasu na mizanki. Dziś np przed samym wyjściem moim do prac pisnęła i władowała mi sie na kolana i rozkosznie leżała będąć mizianą. No coż, są rzeczy ważne i bardzo ważne.
CatherineTheGreat pisze:mih pisze:no, my też chcemy na patyczek,,bo mieszkamy w DT![]()
Poddasze, bardzo nam miło. O Menażce można donieść tyle, że w ogóle nie ma wyczucia czasu na mizanki. Dziś np przed samym wyjściem moim do prac pisnęła i władowała mi sie na kolana i rozkosznie leżała będąć mizianą. No coż, są rzeczy ważne i bardzo ważne.
Kasia i Stefcia i Chalinka terz w DT mieszkają w Warsiawie ale Stefcia myśli rze to jóż jeszt DS Dom Stefcin
Poddasze pisze:Albo może DTS - Dom jest Tam gdzie Stefcia?
seidhee pisze:Melduję, że dziś bohatersko usiłowałam uniemożliwić Dużej niszczenie bezcennych danych. Ryzykując obcięcie wąsa lub co gorsza, ogona, przeszkadzałam jej w cięciu na kawałki kartek z Ważnymi Informacjami.
Menaszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Silverblue i 53 gości