Bardzo się cieszę, że panny tak dokazują

A za efekt "cytrynowy" trzymam kciuki

Moderator: Estraven
Erin pisze:Ja mam dobry trening z Pumkiem - dziś robiłam surówkę z kiszonej kapusty i kawałek spadł na stół. Co zrobił wyjec? Kto zgadnie?![]()
nanetka pisze:Erin pisze:Ja mam dobry trening z Pumkiem - dziś robiłam surówkę z kiszonej kapusty i kawałek spadł na stół. Co zrobił wyjec? Kto zgadnie?![]()
Zjadł kiszoną kapustę?
Erin pisze:nanetka pisze:Erin pisze:Ja mam dobry trening z Pumkiem - dziś robiłam surówkę z kiszonej kapusty i kawałek spadł na stół. Co zrobił wyjec? Kto zgadnie?![]()
Zjadł kiszoną kapustę?
A i owszem
Erin pisze:nanetka pisze:Erin pisze:Ja mam dobry trening z Pumkiem - dziś robiłam surówkę z kiszonej kapusty i kawałek spadł na stół. Co zrobił wyjec? Kto zgadnie?![]()
Zjadł kiszoną kapustę?
A i owszem
Sylwka pisze:Zastanawiam się Ula czy nie byłby czas aby jeszcze raz zbadać sio. Tak dla świętego spokoju.
Nie wiem czy już o tym nie pisałam. Jedna z kotek mojej siostry - dominantka - sikała na sofę w pokoju, na łóżko w sypialni jak tylko się zagapili i ją tam wpuścili, na rzeczy mojej siostry (na rzeczy jej męża nie sikała) i obcych nocujacych u nich w domu. Generalnie masakra. Próbowali różnych sposobów. Tu jednak okazało się, że miała za wysoki odczyn sio i lekki stan zapalny. Teraz jest super i od dłuższego czasu nie zaliczyła sikania poza kuwetą ale profilaktycznie zostawili drugą kuwetę w przedpokoju.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 127 gości