annette88 pisze:Donoszę, że zdjęcie Lafinki ukazuje minę, którą dobrze znamMela robi identyczne, jak zasypia
całe popołudnie na uczelni, jak dobrze być w domu
O, nie wiedziałam postu

Bo Kretki, droga Annette , są wyjątkowe!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:Donoszę, że zdjęcie Lafinki ukazuje minę, którą dobrze znamMela robi identyczne, jak zasypia
całe popołudnie na uczelni, jak dobrze być w domu
annette88 pisze:Hahaa ! Faktycznie wyglądała ślicznie. Pasował jej ten kolorekautentycznie.
Kurczę.. I Lafinka i Mela i Allegra i Kropusia buborka są podobne do siebie
ważyłam to moje cudo dzisiaj.. 3,1 kg !
annette88 pisze:To mnie uspokoiłaśw sumie na Sanabelli waga 8 mies kota jest podana 3,5 kg.. Ale Mela już jest dość spuchnięta w pasie
Za niedługo będzie miała za małą głową w stosunku do reszty
![]()
oj, tak.. szylkrecie są wyjątkowe.. Czy Lafi jest "gadatliwa"? Bo Mela to jakby była skrzyżowana z jakimś Syjamem! Dzisiaj rano, jak wstałam z łóżka, na którym leżałyśmy obie to dostałam burę, że zostawiłam ją tam samą
annette88 pisze:Kurczę.. Słyszę cierpiący miauk, jeden, drugi.. Patrzę, a Mela biegnie do kuwety.. Naciąga.. Pawik.. Sama ślinka.. Nie wiem, chyba coś pożarła, ale nic takiego nie ma prócz koperku i suchej kompozycji właścicieli.. Stawiam na to drugie, trzeba sie tego pozbyć
annette88 pisze:Czytałam teraz, że koperek nie jest szkodliwy niby.. Zwymiotowała chyba samą ślinę.. Ew z sokiem żołądkowym może, bo taka zagęszczona była. Nie wiem, co innego mogła zjeść, nie było mnie w domu, był tylko TŻ.. Ale chyba już dobrze, bo już zaglądała do miski z żarciem, ale schowałam, żeby nie obciążać żołądka. Nie lubię jak jej coś jest. Zaraz panikuję
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:bylam tu
A Ty co? No jakbym Mru słyszała..
se film oglądałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości