SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY - KOTełkowa Drużyna

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 10, 2009 16:21 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Jak się porówna ogony to nie ma wątpliwości że Igi i Bazyl to rodzina ;)

A co do wstawiania miniaturek. Jak klikniesz na garnku na zdjęcie to pod nim pokażą się napisy. Pierwszy z nich to "linki i kody". Kiedy go wybierzesz po prawej, jako ostatnie będziesz miał "miniaturka na forum". Kopiujesz zawartość okienka i wklejasz tutaj :)

realka

Od: Pon kwi 25, 2005 19:35

Post » Pon gru 14, 2009 16:21 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Dziękuję za zdjecia, jest przesliczny tak samo jak Bazylek :D Te ogony to chyba po wiewiórce mają. :D

Zapraszam na moje bazarki przedświateczne

viewtopic.php?f=20&t=104800

viewtopic.php?f=20&t=104812

viewtopic.php?f=20&t=104914
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw gru 24, 2009 22:11 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Wesołych Świąt :)

realka

Post » Czw gru 24, 2009 23:22 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Iwonko myśli lekkich jak puch niech anioł przywieje Ci z nieba...niech Ci spadnie z nieba gwiazdka...wcinaj szczęście niczym ciastka...a na cały Nowy Rok niech ze śniegiem Ci napada chwil cudownych i rozgrzanych jak gorąca czekolada.... wesolutkich Świąt.
:s2: :s2: :s2:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie gru 27, 2009 12:24 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Świąteczne koty :)

Obrazek

Obrazek

realka

Post » Czw gru 31, 2009 10:40 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Nowy Rok - to zwykło się mawiać -
dobra okazja do tego, by się zmienić.
Ja jednak pragnę Wam życzyć,
abyście nadal pozostali sobą.
Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego,
co wyróżnia Was w tłumie.

Pecia, Niusiu, Kajtek, Albercik i Duża

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Czw gru 31, 2009 12:12 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Obrazek :P :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon sty 04, 2010 15:57 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Bardzo dziekuję wszystkim za życzenia Świąteczne i Noworoczne :1luvu:
Realko dzieki za śliczne zdjęcia :D

Niestety nadal mam problem z netem i jak uda mi się połączyć ,to sama nie wiem co mam najpierw czytać 8) Ale idzie ku lepszemu, więc....do nastepnego wpisu i nie zapominajcie o mnie :wink:

Iweta

Post » Śro sty 06, 2010 15:14 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Pamiętamy 8)

Petka

Post » Śro sty 06, 2010 19:56 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Noooooooooooo :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt sty 08, 2010 20:12 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Bazyl został wykastrowany.
Siedzi teraz biedny półprzytomny w przedpokoju a ja mam wyrzuty sumienia straszne, choć przecież wiem, że to konieczność była. :(

Mam nadzieję, że komplikacji nie będzie.

realka

Post » Sob sty 09, 2010 13:02 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

realka pisze:Bazyl został wykastrowany.
Siedzi teraz biedny półprzytomny w przedpokoju a ja mam wyrzuty sumienia straszne, choć przecież wiem, że to konieczność była. :(

Mam nadzieję, że komplikacji nie będzie.

Biedny Bazylek :cry: Jak się dziś czuje?

Iweta

Post » Sob sty 09, 2010 14:41 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

:) trochę lepiej - ale dalej taki niemrawy jest. No i nie je ani nie pije :(
Za to Tośka po przymusowej głodówce rzuca się na jedzenie jakby nie jadła dwa tygodnie a nie półtora dnia :)

realka

Post » Sob sty 09, 2010 23:27 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Pewnie Bazyl już szaleje i w ogóle nie pamięta, że "coś" mu wycięli 8)

Dawno nie wstawiałam żadnych zdjęć, więc muszę to nadrobić :wink:

Boguś, moja kochana pierdoła
:D

Obrazek...Obrazek...Obrazek...
Obrazek...Obrazek...Obrazek

Synuś, Iskierka kochana :wink:

Obrazek...Obrazek...Obrazek...
Obrazek...Obrazek...

"Leżakowanie" przed kominkiem - Tola,Zdzisia,Helena,Liza,Bogdan :D

Obrazek..Obrazek...Obrazek

Sjesta poobiednia - Rudzia,Liza, Synek.Zdzisia,Tola,Bogdan
:wink:

Obrazek

Helenka czyścioch Obrazek....i po, wyjściu z kominka :evil: Obrazek..Obrazek...

Iweta

Post » Nie sty 10, 2010 11:17 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Chciałam zacytować fotkę, która mi się najbardziej podoba, ale zdecydować się nie mogę.....wszystkie fantastyczne. Właściwie co jedno to lepsze.
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Petka

[poprzednia][następna]