Szkoda wilekaDorota pisze:kalair pisze:I co? jakieś przekomarzanki, a tu nadal zdjęć nie ma! Tylko jakieś torsy oblepione futrzakami....
Ale nie sa to nagie torsy

Moderator: Estraven
Dorota pisze:Slon sloniem, a ja musze pedzic do miasta po zarcie dla Mru
i reszty
Dorota pisze:kalair pisze:I co? jakieś przekomarzanki, a tu nadal zdjęć nie ma! Tylko jakieś torsy oblepione futrzakami....
Ziemowit zawsze powtarza - Kociak to ..Kociakkalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:I co? jakieś przekomarzanki, a tu nadal zdjęć nie ma! Tylko jakieś torsy oblepione futrzakami....
Futrzaki całkiem ładne, ale dla niektórych te ,nagie' byłyby hmmm......atrakcyjniejsze?![]()
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:I co? jakieś przekomarzanki, a tu nadal zdjęć nie ma! Tylko jakieś torsy oblepione futrzakami....
Futrzaki całkiem ładne, ale dla niektórych te ,nagie' byłyby hmmm......atrakcyjniejsze?![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:I co? jakieś przekomarzanki, a tu nadal zdjęć nie ma! Tylko jakieś torsy oblepione futrzakami....
Nie wiem, czy Femka zgodzi sie ogolic trojaczki
Femka pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:I co? jakieś przekomarzanki, a tu nadal zdjęć nie ma! Tylko jakieś torsy oblepione futrzakami....
NIE
zosia&ziemowit pisze:Dorota pisze:Jestem spokojna o Mruczusia.
A ja o Zarazkę
Dorota pisze:Femka pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:I co? jakieś przekomarzanki, a tu nadal zdjęć nie ma! Tylko jakieś torsy oblepione futrzakami....
NIE
Bylam tego pewna!
Jestem spokojna o Mruczusia.
zosia&ziemowit pisze:Trzecie maleństwo ma imię![]()
![]()
Pięknie brzmiące - Zaraza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 628 gości