Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spooxterium pisze:No, cieszył się bardzojuż nie mogę się doczekać jego umrrruczania do snu
![]()
a z adopcin trikolory niciogłoszenie było z początku września, był bardzo tłumny odzew (ludzie kochają trikolory
) i w końcu gdzieś już dziś trafiła
Hana pisze:Inna kocia Wam pisana.
ewkkrem pisze:Teraz mamy mega zgryz z kotem podblokowym. W moim dawnym miejscu zamieszkania pojawił się KOT! Rudzielec z "niby" naciętym uchem ale jest tak proludzki, miziasty, że koleżanka (nasza miauowa Noel1), która go dokarmia ma ogromny problem. Kot jest tak miziasty, że nie pozwala jej odejść. Biegnie za nią i nie wiadomo jak się od niego uwolnić. Mało tego, on je tylko wtedy, kiedy Noel go mizia. Jak przestaje to on przestaje jeść. Atmosfera podblokowa jest niefajna a Noel nie może kota przygarnąć bo ma padaczkowego kocura Timka i ... nie wiem jak to określić ... kotkę Chrupkę, z atakami furii i stuporu naprzemiennie. Nie ma mowy o nowym kocie a Drapek (tak go nazwała Noel1) bardzo, bardzo prosi o dom
![]()
Oto Drapek (albo Drapka? , nadal nie mamy pewności co do płci)
![]()
![]()
![]()
Spooxterium pisze:Jak przebudziłam się w nocy to trzymał łapkę w mojej dłoni![]()
Dzięki Jolu za tipy. Tak, raczej jak już to wolałabym szylkretkę lub trikolorę (choć po niektórych wpisach zaczynam wątpić w to umaszczenie) i tak mniej więcej w wieku Spooky'ego
Spooxterium pisze:a to tak bardziej w żartach napisałam w nawiązaniu do charakteru trikolorek
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 86 gości